Telefoane mobile și alte gadgeturi

Telefoane mobile și alte gadgeturi. Ce telefoane merită atenția noastră în 2020?

Telefoane mobile și alte gadgeturi, Telefoane mobile și alte gadgeturi, Stiri Turda - MinaDeStirisursa foto: gsmarena.ro

Am ales pentru dumneavoastră un telefon mod range ca preț. Accesibil și performant în același timp.

Vezi și: ce vizităm în țară

Xiaomi Redmi 10X Pro 5G

Unul dintre cele mai bune telefoane din 2020 a fost lansat chiar la finalul lunii mai de catre Xiaomi. Echipat cu tehnologie 5G si cu sistem de operare Android 10, Xiaomi 10X Pro 5G este genul de telefon care i-a ajutat pe cei de la Xiaomi sa recupereze mult teren in spatele unor rivali precum Huawei ori Samsung.

Chinezii ofera si cea mai buna camera de telefon lansata de Xiaomi pana acum, cu patru camere pe spate, camera principala avand 48 MP. Celelalte trei camere de pe spate sunt telephoto de 8 MP, respectiv ultrawide de 8 MP si macro de 5 MP. In ceea ce priveste camera frontala, aceasta are 20 MP.

Telefoane mobile și alte gadgeturi

Cu o baterie Li-Po de 4520 mAh si tehnologie fast charging de mare putere care promite incarcare de pana la 58% in 30 de minute, Xiaomi 10X Pro 5G este unul dintre cele mai bune telefoane din 2020 si ar putea fi chiar cel mai ieftin telefon dintre flagshipurile de buget.

Preturi Xiaomi Redmi 10X Pro 5G

Modelul 10X Pro 5G este printre cele mai bune telefoane ieftine din 2020, in contextul in care versiunea standard cu 6G RAM si memorie interna de 64 GB costa sub 300 de dolari (adica sub 1.300 lei).

Celelalte versiuni – cu 6GB RAM/128 GB memorie interna si 8GB RAM/128 GB memorie interna – costa sub 330 dolari, respectiv 370 dolari, ceea ce pozitioneaza cel mai bun telefon Xiaomi intr-o gama de preturi accesibile.

Sursa Flip.ro

Distribuie pe:

Un comentariu la „Telefoane mobile și alte gadgeturi”

Lasă un comentariu