A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER.

A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐏𝐚𝐩𝐮𝐬𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤” 𝐬𝐞 𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚 Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐔𝐍𝐈𝐓𝐄𝐑 „𝐀𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢” 𝟐𝟎𝟐𝟑 Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiriCu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie), Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca se alătură celei de-a 19-a ediții a Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”, organizată de UNITER. Astfel, instituția va dona încasările din vânzarea biletelor de intrare la două spectacole ale lunii martie, pentru sprijinirea oamenilor de teatru din toată țara aflați în situații dificile.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiriCampania Națională „Artiștii pentru Artiști” din acest an este susținută de Uniunea Teatrală din România (UNITER), în parteneriat cu Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiriTeatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri teatre din toată țara. Pe scena fiecărei instituții teatrale implicate au loc în această perioadă spectacole ale căror încasări rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate Fondului de Solidaritate Teatrală.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri„Iniţiată în 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru Artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. Reluăm acest eveniment după 3 ani de pauză cauzată de pandemia de SARS-COV2 și de realitatea războiului cu Ucraina”, precizează reprezentanții UNITER.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐠𝐢 𝐧𝐮 𝐬𝐢-𝐚𝐮 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐮𝐭 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐚 Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri

Primul spectacol dedicat de Teatrul „Puck” acestei cauze va fi „Palkó és Panna”/„Palkó si Panna”, în regia Laurei Pünkösti, programat pentru sâmbătă, 25 martie, de la ora 11.00.

În centrul atenției se află doi copii: Palkó și Panna. Palkó este un băiețel blond, cu părul zburlit, iar Panna este o floare născută din stele. Pe parcursul spectacolului – dedicat micuților cu vârsta de grădiniță – cei doi copii poartă pe aripile vântului fantezia spectatorilor, demonstrând că poveștile cu regi nu și-au pierdut magia.

În distribuție: Patka Ildikó, Mostis Balázs și Kötő Áron.

Asistent regie este Giriti Réka, scenariul original (după povești scrise de Patka Ildikó) este realizat de Szakács Kincső, scenografia de Elena Ilaș, iar muzica de Kötő Áron.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐞

Duminică, 26 martie, de la orele 11.00 și 12.30 va fi prezentat spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, în regia lui Traian Savinescu.

Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire. Renul Kariboo, interpretat de Radu Lărgeanu, este un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii și dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Scenariul, regia și muzica sunt semnate de Traian Savinescu, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Distribuția: Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Laura Corpodean, Angelica Pamfilie, Ion Iurcu și Radu Lărgeanu.

Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐂𝐮𝐦 𝐢𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐢

Fondurile rezultate din vânzarea biletelor de intrare la aceste spectacole vor fi donate campaniei „Artiștii pentru Artiști”, derulate de UNITER în sprijinul artiștilor aflați în dificultate.

Pe lângă aceasta, cei care vor să se implice în această acțiune au la dispoziție următoarele modalități:

Sponsorizări dedicate Campaniei

Donaţii în contul Campaniei

Formularul de 2 % din venitul global

Contul Campaniei „Artiștii pentru Artiști: Fondul de Solidaritate Teatrală

cod IBAN RO40RZBR0000060007801286

deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., A 19 a editie a Campaniei Nationale ,,Artistii pentru Artisti,, este sustinuta de Uniunea Teatrala din Romania-Teatrul Puck se alatura campaniei organizate de UNITER., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞

Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei. Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, în format cash, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com. Valabilitatea rezervărilor expiră cu 15 minute înainte de începerea fiecărui spectacol, motiv pentru care spectatorii sunt rugați să ajungă la timp.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu