Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda informeaza Consiliul Judetean Cluj pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/cjcluj

𝐒𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝐏𝐮𝐜𝐤”, 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐬𝐧𝐚, 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚, 𝐈𝐚𝐬𝐢 𝐬𝐢 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriArtiștii de la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca vor susține în această săptămână reprezentații la Crasna (județul Sălaj), la Festivalul Internațional pentru Publicul Tânăr de la Iași, la Festival Fux – Festivalul Teatrelor de Păpuși Profesioniste Maghiare din Transilvania din Oradea, precum și la Turda. La sediul instituției va fi prezentat spectacolul „A Mátyás Király rózsát nyitó ostornyele”/„Biciul lui Matia Corvin”, ce va avea loc sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriTeatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriTeatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriPrimul spectacol al săptămânii este „Spiridușul voinic”, în regia Andreei Bolovan, programat la Centrul Cultural din Crasna pentru miercuri, 6 octombrie.

În aceeași zi, de la ora Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri 18.00, la sediul Teatrului „Puck” va fi prezentat spectacolul “Ha én lennék Mátyás Király”/”Dacă aș fi Matia Corvin”, în regia lui Urmánczi Jenő. Biletele vor avea preț unic – 10 lei.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriVineri, 8 octombrie, de la ora 17.00, artiștii Teatrului „Puck” vor prezenta spectacolul „Prin ochii Micului Prinț”/ „Kishercegszemmel”(regia: Vadas László) la Fux – Festivalul Teatrelor de Păpuși Profesioniste Maghiare din Transilvania din Oradea.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri Sâmbătă, de la ora Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri 10.00, va fi prezentat spectacolul „Paprikajancsi kalandjai”/„Aventurile lui Paprikajancsi”, în regia lui Vadas László, în cadrul Festivalului Zilele Municipiului Turda.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri Totodată, în aceeași zi, de la ora Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri 10.00, artiștii clujeni vor prezenta spectacolul „Fata babei și fata moșului”, în regia Angelicăi Pamfilie, la Festivalul Internațional pentru Publicul Tânăr de la Iași. Reprezentația va avea loc în sala mică a Teatrului „Luceafărul” din Iași.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐋𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝𝐚𝐟𝐢𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐢 𝐌𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐯𝐢𝐧Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri Tot sâmbătă, de la ora Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri 11.00, pe scena Teatrului „Puck” este programat spectacolul „Mátyás Király rózsát nyitó ostornyele”/„Biciul lui Matia Corvin”, dezvoltat din exercițiul de animație al actorului Kötő Áron, exercițiu realizat la domiciliu, în ciclul ,,Homo-ludens” din perioada mai-iunie 2020. Este un spectacol foarte mic, intim, mai degrabă un recital actoricesc, care durează 30 de minute și se adresează copiilor de trei-patru ani. Povestea spectacolului redă o legendă din copilăria regelui Matia Corvin. Copilului Matia, fiu de om sărac (în poveste), i se prevestește că va ajunge rege doar dacă din mânerul biciului vor crește trandafiri. Minunea are loc, iar băiatul sărac este ales rege.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri Kötő Áron este atât interpretul spectacolului, cât și autorul scenariului, regiei, scenografiei, a decorului și a păpușilor, precum și a coloanei sonore. Asistent de regie: Giriti Réka. Spectacolul este prezentat în limba maghiară.Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri În contextul participării la festivalul de la Iași, duminică, 10 octombrie, nu vor fi organizate spectacole la sediul Teatrului „Puck”.

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriTeatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână va costa 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.Biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri va costa 28 de lei (pentru adulți), 14 lei (pentru pensionari) și 7 lei (pentru preșcolari, elevi și studenți).Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face și online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Mai multe detalii, aici: http://teatrulpuck.ro/termenii-si-conditiile-pentru…/….

𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriTeatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiriConform legislației în vigoare, participarea la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” va fi permisă DOAR pentru cei care prezintă certificate digitate ale Uniunii Europene privind COVID 19, care atestă una din următoarele situații:

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri sunt vaccinați complet împotriva virusului SARS-CoV-2 (au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri prezintă la intrare rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 48 de ore);

Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole, Teatrul PUCK isi continua seria de spectacole la Crasna,Oradea,Iasi si Turda., Stiri Turda - MinaDeStiri au trecut prin boală (se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2).

Obligaţia de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 6 ani.Evenimentele se vor desfășura cu participarea a maximum 50 de persoane.

Scanarea codulului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

Certificatul verde va fi însoţit obligatoriu de un act de identitate.Spectatorii sunt rugați să respecte în continuare TOATE condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție.

De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii. Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație.

Totodată, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii.Spectatorii își vor dezinfecta mâinile la intrare.

Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis.

Reciteste despre teatrul PUCK : https://minadestiri.ro/teatrul-puck-a-inceput-stagiunea-2021-2022/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu