Te-ai infectat dupa prima doza de ser Pfizer?Urmezi procedura.

Te-ai infectat dupa prima doza de ser Pfizer?Urmezi procedura stabilita si astepti sa te vindeci apoi faci rapelul in maxim 42 de zile.

Vezi si : https://minadestiri.ro/vaccinul-pfizer-si-modul-de-actionare/

Acesta este protocolul aratat de dr.Valeriu Gheorghita , coordonatorul campaniei de vaccinare anti coronavirus.

Te-ai infectat dupa prima doza de ser Pfizer?

Procedura de urmat este mai jos :

Chiar astăzi am emis o instrucţiune în acest sens.

Dacă o persoană este depistată, dacă este diagnosticată cu infecţie SARS-CoV-2 după efectuarea primei doze, evident că se aşteaptă vindecarea bolii.

La un interval de circa o lună de zile se poate efectua rapelul sau se reia schema complet, dacă perioada dintre prima doză şi doza de rapel depăşeşte intervalul de 6 săptămâni, de 42 de zile

Medicul militar a explicat că Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA „nu recomandă reluarea schemei complete, doar doza de rapel”.

În momentul de faţă, comisia ştiinţifică din România pledează pentru reluarea schemei complete, repet, dacă intervalul dintre prima doză şi următoarea depăşeşte cele 6 săptămâni.

La acest moment, lucrurile sunt în dezbatere, am cerut un punct de vedere oficial şi de la compania Pfizer, având în vedere că datele de eficacitate la acest moment sunt disponibile pentru administrarea celor două doze.

Împreună cu compania Pfizer şi împreună cu comisia ştiinţifică vom lua decizia potrivită, dar, da, se recomandă cel puţin doza de rapel la aceste persoane

Sursa : https://www.digi24.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu