Tanarul Claudiu Petrila a impresionat in acest tur de campionat-este cel mai bun produs de export al feroviarilor.Vezi ce cluburi ar dori semnatura jucatorului!

Mijlocasul celor de la CFR Cluj a impresionat in acest tur de campionat iar drept urmare tanarul Claudiu Petrila este urmarit de cluburi mari din Europa.

Vezi asta : https://minadestiri.ro/claudiu-petrila-recidiveaza-si-in-campionat/

Imprumutat sezonul trecut la Sepsi , mijlocasul ofensiv al campioanei CFR Cluj a devenit rapid titular de drept acolo iar evolutiile sale l-au readus in lotul feroviarilor.

Evolutiile sale din campionat cat si din din partidele disputate in competitiile europene l-au adus in atentia unor cluburi puternice.

Conform prosport.ro la ultimele partide jucate de tanarul Petrila au asistat sase reprezentanti ai unor echipe importante din Europa.

Este vorba de cluburi din Italia,Franta si Turcia.

In toamna asta Petrila are in toate competitiile 5 goluri si trei pase de gol fiind unul dintre cei mai buni tineri U21 din tara.

Conform site ului mentionat, CFR Cluj ar fi stabilit o suma mai mare de 10 milioane de euro pentru cei interesati de serviciile jucatorului.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu