SuperLiga-Suporterii de pe Cluj Arena au fost martorii unui joc in care favoritii lor meritau victoria.

Suporterii de pe Cluj Arena au fost martorii unui joc in care favoritii lor meritau victoria.

Cu Alex Chipciu si Dan Nistor intrati in primul unsprezece inca incomplet refacuti,studentii au avut o prima repriza mai slaba ,oltenii fiind mai prezenti in zona careului clujean iar dupa ratarea lui Houri din minutul 10 au deschis scorul prin Bancu care a prins un voleu de senzatie,invingandu-l pe Gorcea in minutul 31.

Pana la pauza oaspetii si-au conservat avantajul ratand desprinderea pe tabela prin Marcovici care a ratat din pozitia unu la unu cu Gorcea iar la pauza s-a intrat cu scorul de 0-1.

Cea de-a doua repriza a readus pe teren o alta abordare a sepcilor rosii care au dominat copios,Chipciu si Nistor tragand pur si simplu echipa dupa ei si doar ghinionul a facut ca studentii sa inscrie de mai multe ori.

Totusi,gzdele au reusit egalarea in prelungiri prin Dan Nistor care a sutat imparabil de la 16 m facand ineficienta parada portarului advers.

Oaspetii au reclamat un hent la faza golului lui Nistor insa cei de la camera VAR nu au intervenit iar partida s-a terminat 1-1 dupa ce Andrei Ivan a fost eliminat in prelungiri la un fault asupra lui Oancea.

Saptamana care urmeaza debuteaza Cupa Romaniei iar Universitatea Cluj va infrunta CSA Steaua Bucuresti.

Foto : facebook.com/FCUCluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu