Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiriDeoarece anticipăm o creștere a fluxului de cetățeni care se adresează Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, numerele de ordine eliberate săptămânal vor crește la 120.

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiriAcestea se eliberează în fiecare zi de luni, de la orele 8:30 – nu de la 6 dimineața, nu de la 5! DOAR DE LA ORELE 8:30! Nu are sens să vă consumați energia stând la coadă dis-de-dimineață!

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStirirugăm să dați dovadă de răbdare și înțelegere! 𝗡𝗶𝗺𝗲𝗻𝗶 𝗻𝘂 𝗿𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝗲 𝗳𝗮̆𝗿𝗮̆ 𝗰𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲! În cazurile excepționale în care se prezintă la SPCLEP Câmpia Turzii persoane vulnerabile, în vârstă, cu handicap sau urgențe care nu suportă amânare, colegii noștri preiau dosare în plus față de numerele de ordine alocate unei zile!

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiriSuplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiriSuplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiri𝗙𝗼𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁: 𝗡𝗨 𝗩𝗔̆ 𝗠𝗔𝗜 𝗣𝗟𝗔𝗦𝗧𝗜𝗙𝗜𝗔𝗧̦𝗜 𝗖𝗘𝗥𝗧𝗜𝗙𝗜𝗖𝗔𝗧𝗘𝗟𝗘 𝗗𝗘 𝗡𝗔𝗦̦𝗧𝗘𝗥𝗘! Potrivit articolului 10, litera (9) din Legea nr. 119/1996 privind actele de stare civilă, republicată, cu modificările și completările ulterioare: „Se interzice modificarea sau completarea fără drept ori plastifierea certificatelor de stare civilă. Certificatele de stare civilă plastifiate ori modificate sau completate fără drept sunt nule. Nulitatea se constată de către ofițerii de stare civilă, funcționarii din cadrul D.G.E.P. sau din cadrul serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor ori ofițerii de stare civilă din cadrul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare de carieră ale României.”

Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Primaria Campia Turzii-Suplimentăm numerele de ordine pentru preluarea cererilor de cărți de identitate!, Stiri Turda - MinaDeStiriColaborarea eficientă între instituție și cetățean este cea mai sigură cale pentru rezolvarea problemelor.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu