SuperLiga-week end cu rezultate slabe pentru reprezentantele Clujului.

SuperLiga-week end cu rezultate slabe pentru reprezentantele Clujului.

In week end s-a consumat cea de a 16 a etapa a competitiei fotbalistice interne insa cele doua echipe din Cluj nu au reusit sa isi apropie toate punctele puse in joc.

Universitatea Cluj a evoluat pe Cluj Arena impotriva eternilor rivali de la Petrolul Ploiesti intr-o partida echilibrata, rezultatul final fiind 0-0.

De remarcat ca gazdele au jucat in inferioritate numerica inca din minutul 61 cand Valentin Gheorghe a fost eliminat la doar 4 minute dupa intrarea in teren.

De cealalta parte,CFR Cluj s-a deplasat in Moldova unde a intalnit Politehnica Iasi,ocupanta locului 10 in ierahia SuperLigii.

Chiar daca in urma remizei de 3-3,feroviarii au urcat provizoriu pe prima pozitie,inceputul de meci a fost dezastruos ,clujenii vazandu-se condusi cu 2-0 inca din minutul 22 prin reusitele lui Harrison(12) si Katanec(22).

A urmat insa o revenire spectaculoasa a fostilor multiplii campioni care au punctat de 3 ori prin Avounou(27),Ajeti(38) si Otele(44) intrand la pauza cu un avantaj de un gol : 2-3.

Dupa pauza insa,cei care au inscris insa au fost moldovenii care au egalat in minutul 62 prin Harrison care reusit dubla aducand scorul la 3-3.

A urmat un joc confuz in urma caruia nici una dintre combatanta nu a mai reusit sa inscrie tabela inghetand la 3-3.

Urmatoarea etapa va urma dupa pauza competitionala cauzata de meciurile echipei nationale,in 25 noiembrie,CFR Cluj jucand ,,acasa,, cu UTA Arad in timp ce Universitatea se va deplasa la Bucuresti pentru jocul cu Rapid.

Foto : digisport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu