SuperLiga-Universitatea Cluj pierde pe Cluj Arena in fata celor de la UTA Arad.

SuperLiga-Universitatea Cluj pierde pe Cluj Arena in fata celor de la UTA Arad.

Studentii devin ,,campioana,, jocurilor pierdute pe teren propriu,UTA Arad fiind ieri echipa carea a plecat cu toate cele trei puncte de pe Cluj Arena.

Clujenii au inceput bine jocul ajungand usor in treimea adversa insa cei care au inscris au fost oaspetii care au punctat in minutul 13 prin Erik Omondi ; 0-1.

Gazdele au acuzat socul golului primit si chiar daca au dominat jocul,aradenii au aratat ca o echipa omogena si si-au dublat avantajul inscriind din nou prin Luckassen in minutul 36.

oaspetii au devenit dupa al doilea gol sa stapaneasca partida insa,Popa a redus din handicap in minutul 45 printr-o executie de exceptie 1-2.

Scorul pauzei a ramas neschimbat iar de la cabine studentii au inceput in nota de dominare dar contrar cursului jocului ,tot aradenii au inscris facand 1-3 prin Andrej Fabry in minutul 55.

Desi gazdele au dominat statistic ,aradenii au stiut sa gestioneze rezultatul si au castigat cu scorul de 3-1 fiind la a doua victorie consecutiva in timp ce studentii sunt la a patra infrangere in cinci partide.

Sepcile rosii au ratat astfel ocazia de a urca din nou in zona play off spre dezamagurea lui Ioan Ovidiu Sabau care reproseaza jucatorilor ca s-ar fi delasat nemifiind echipa care recupera rapid mingea urcand agresiv in atac.

Antrenorul clujenilor spune ca realizeaza ca e destul de greu ca Universitatea Cluj sa viseze la play off la finalul sezonului regulat.

Foto : facebook.com/FCUClu

Distribuie pe:

Lasă un comentariu