SuperLiga-debut cu dreptul aseara pentru Mandorlini pe banca feroviarilor.

SuperLiga-debut cu dreptul aseara pentru Mandorlini pe banca feroviarilor.

CFR Cluj a debutat aseara in Gruia in editia 2023-2024 a SuperLigii cu o victorie in fata nou promovatei Poli Iasi.

Ardelenii au deschis repede scorul prin Birligea in minutul 12 fiind hotarati sa ia cele trei puncte puse in joc.

Cu o evolutie pragmatica ,elevii lui Madorlinii au dominat mijlocul terenului astfel ca moldovenii nu au reusit sa strapunga liniile gazdelor intrat la cabine cu un fragil 1-0.

Fara sa impresioneze prea mult,clujenii au inscris rapid si in a doua parte a jocului prin Cristi Manea care a facut 2-0 iar ardelenii s-au vazut inca din minutul 49 cu ,,sacii in caruta,,.

Site ul gsp.ro titreaza :

,,Ieșenii au mai desenat frumos, însă numai până spre careu, lovindu-se ca de un zid. Nu poți să bați CFR, nici măcar noul CFR, cu creioane colorate. Chiar și așa, dezmembrată de vechi veterani hârșâiți în lupte grele, ardelenii dau semne că rămân o protagonistă, o echipă de luat în seamă, chiar și în lupta de sus. ,,

Jocul s-a incheiat cu scorul de 2-0 insa parerea generala a fost ca,cu toate ca feroviarii au fost prea puternici pentru nou venita din liga a 2 a, echipa este la fel de ,,cinica,, in joc ca pe vremea Bursucului chiar daca antrenorul s-a schimbat.

Moldovenii au pasat frumos in fata unei echipe care insa a blocat toate actiunile oaspetilor la 30 de metri de poarta lor ,demonstrand ca ,,gena,, mostenita de la Dan Petrescu se va modifica foarte greu.

Foto : facebook.com/cfr1907

Distribuie pe:

Lasă un comentariu