Studiu ce demonstrează că imaginile cu animale drăguțe scad nivelul de stres!

, Studiu ce demonstrează că imaginile cu animale drăguțe scad nivelul de stres!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Un studiu efectuat în Marea Britanie a demonstrat că privind imagini cu animale de companie sau pui de animale scade semnificativ nivelul de stres.

Dacă se știa faptul că proprietarii animalelor de companie trăiesc mai mult, rezultatele publicate ale unui experiment desfășurat în Marea Britanie a arătat că privind imagini cu animale de companie sau puii de animale scade presiunea arterială și reduce anxietatea cu 50% , Studiu ce demonstrează că imaginile cu animale drăguțe scad nivelul de stres!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Testul a fost efectuat la Universitatea din Leeds pe 19 subiecți cărora li s-a măsurat tensiunea arterială și s-a stabilit nivelul de anxietatea cauzat de stres. După ce au privit imaginile timp de 30 minute s-a înregistrat o scădere semnificativă la toți subiecții.

Doctorul Andrea Utley, persoana care a condus studiul, a declarat că un impact mai puternic decât imaginile o reprezintă clipurile video, dar pararea ei este că aproprierea fizică de un animal scade cel mai semnificativ nivelul de stres.

Așa că data viitoare când vreți să scăpați de stres puteți să intrați pe YouTube pentru a urmării filmulețe cu animale, sau de ce nu, dacă aveți posibilitatea să dați o fuga la adăpostul de animale unde o mulțime de căței și pisici își caută o căsuță., Studiu ce demonstrează că imaginile cu animale drăguțe scad nivelul de stres!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Distribuie pe:

Lasă un comentariu