Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat.

Recitseste si asta : minadestiri.ro/proiectul-decontaminarii-sitului-poluat-de-la-posta-rat

Primaria Turda :

Decontaminarea sitului poluat de la Poștarât și transformarea zonei în spațiu verde este proiectul care stârnește interesul tuturor specialiștilor de mediu.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiriComplexitatea lucrărilor de pe acest șantier i-a adus în orașul nostru pe studenții din anul III și IV de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Ne bucurăm să avem astfel de vizite și totodată sperăm ca viitorii oameni de mediu să fie cei care vor face diferența și astfel de contaminări precum cele din perioada 1954-1983 să nu mai aibă loc în niciun oraș din țară.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn această săptămână sunt programate următoarele lucrări:

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Realizarea excavărilor și transportul pentru diferite caroiaje.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Realizarea de probe de laborator pe diferite eșantioane de sol tratat.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Transportul și punerea în gropile excavate a materialului tratat.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Nivelarea solului în zona caroiajelor la care s-a realizat umplutura.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Aprovizionarea cu pământ vegetal necesar pentru punerea în opera a 0,15 cm dematerial pentru diferența de 45% din suprafața rămasă.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Întreținerea și verificarea instalației de desorbție termică în vederea realizăriilucrărilor.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Punerea în funcțiune a instalației de pompare și udare prin stropire a suprafețeiînsămânțată de 5 ha.

Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Studenti de la Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca prezenti la Turda in situl poluat de la Postarat., Stiri Turda - MinaDeStiri Întreținerea drumurilor de acces.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu