Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata.

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiriÎmpreună cu partenerii noștri, îmbunătățim atât infrastructura rutieră, cât și pe cea subterană.

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiriReabilitarea străzii este extrem de importantă, în contextul în care aceasta este o conexiune între două rute de mobilitate urbană, respectiv strada Avram Iancu și strada Dr. Ioan Rațiu.

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiri

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiriDin acest motiv, stratul de fundație a fost consolidat, bordurile și rigolele refăcute, apoi s-au turnat două straturi de asfalt, astfel încât aceasta să poată susține inclusiv traficul greu.

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiri

Strada Mihai Eminescu a fost asfaltată, Campia Turzii-strada Mihai Eminescu a fost asfaltata., Stiri Turda - MinaDeStiriToate aceste lucrări au ca scop creșterea gradului de siguranță, confort și fluență a traficului rutier din Municipiul Câmpia Turzii.

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu