Sticla Ariesul Turda-meci greu pentru turdeni cu o pretendenta la promovare.

Sticla Ariesul Turda-meci greu pentru turdeni cu o pretendenta la promovare.

Liga a III a a programat in acest week end etapa a doua a editiei de campionat 2021-2022.

Vezi si : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-in-febra-transferurilor/

Sticla Ariesul Turda a avut ca oaspeti jucatorii de la CS Hunedoara,una dintre pretendentele la promovare in anul centenarului clubului.

Partida a inceput in nota de dominare sterila a oaspetilor care datorita experientei jucatorilor din echipa au avut posesia.

Ocaziile au apartinut insa turdenilor care au inscris un gol senzational de la mijlocul terenului deschizand scorul prin Veres in minutul 13.

A urmat apoi aceiasi nota de dominare a oaspetilor insa turdenii si-au facut planul tactic fara sa fie impresionati de numele adversarilor.

Pe acest fond Sticla mai rateaza o ocazie in minutul 26 cand Florin Dan a reluat cu capul o centrare de pe partea dreapta insa portarul oaspetilor a retinut.

Minutul 34 Svichi primeste o pasa in careul advers de la Veres insa sutul sau trece pe langa poarta.

Tot Sticla rateaza in minutul 36 prin Veres care , scapat de sub supravegherea hunedorenilor , obtine doar un corner iar in urma cornerului executat de Florin Dan mingea loveste bara transversala a oaspetilor.

Pe fondul dominarii hunedorenilor apare si prima actiune mai periculoasa a oaspetilor prin Laurentiu Bus care termina faza cu un sut peste poarta lui Onciu.

Prima repriza se termina cu o posesie buna a oaspetilor insa cu 1-0 pe tabela pentru turdeni.

Repriza a doua incepe cu golul de 2-0 al lui Budin in minutul 48 iar dominarea din prima repriza a hunedorenilor pare ca nici nu a existat.

Posesia a continuat sa fie a oaspetilor insa fara nici o faza periculoasa concretizata la poarta lui Onciu defensiva turdenilor functionand aproape perfect,

Minutul 66 aduce insa golul de 2-1 , dupa o greseala in atac a lui Veres si dublata de Florin Dan , cand oaspetii recupereaza mingea si pe contratatc marcheaza.

O noua greseala ,de data asta in aparare, aduce pentru oaspeti golul egalizator de 2-2 in minutul 70.

Minutul 80 al intalnirii aduce golul de 3-2 pentru oaspeti in urma unui corner executat perfect.

Hunedoara ia cele 3 puncte puse in joc fara sa convinga iar Turda ramane cu iluzia unui meci tactic bun pana in minutul 60 cand oaspetii au redus din handicap,

Citeste si aici : https://stiriturda.net/juniorii-de-la-sticla-ariesul-turda-reintra-in-normalitate/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu