Liga a 4 a Academy-Sticla Ariesul Turda spulbera Minerul Ocna Dej 2 cu un scor neverosimil.

Sticla Ariesul Turda spulbera Minerul Ocna Dej 2 cu un scor neverosimil.

Turdenii au inscris de nu mai putin de 13 ori fara sa primeasca gol ieri pe Municipalul turdean.

A fost un joc cu sens unic catre poarta dejenilor care mai puteau incasa inca cateva goluri daca sticlarii nu ar fi ratat cu nonsalanta ocazii clare de gol.

Fara sa primeasca gol,trupa lui Artur podar a inscris in 3 etape 26 de goluri,aratatnd o pofta nebuna de joc.

Ieri,pana la pauza,turdenii au inscris de 5 ori,primul fiind un autogol in minutul 13,pe lista marcatorilor fiind Goronea in min 14,Stefan Silaghi in minutele 19 si 38 ,ultimul inchzand tabela la pauza in minutul 47,Rares Moldovan.

Dupa pauza a urmat un recital de goluri al gazdelor care au inscris la foc automat de 8 ori prin Savu(50,63),Goronea(56),Dacian Pop(68),Berkeczi(77) si previzibil Veres cu un hatrick(73,83,88).

Pentru Sticla Ariesul Turda au evoluat Pîrv Antonio – Buglea Bogdan (65 Berkeczi Lorand), Marcu Valentin, Cîrgea Octavian , Vereș Claudiu, Goronea George (65 Buldan Cristian), Moldovan Rareș, Savu Alexandru, Mercean Vasile, Silaghi Ștefan (55 Csulak Adrian), Popa Vlad (55 Oltean Erik).

Au mai intrat in minutul 46 Pop Dacian,in minutul 55 Oltean Erik si Csulak Adrian iar in minutul 65 Berkeczi Lorand si Buldan Cristian.

Turdenii se vor deplasa etapa viitoare la Garbau pentru ca apoi sa aiba doua jocuri ,,acasa,, cu Victoria Viisoara si Vulturii Mintiul Gherlii.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu