FOTBAL Liga a III a-Sticla Ariesul Turda se misca pe piata transferurilor.Vezi care este prima achizitie a anului!

Sticla Ariesul Turda se misca pe piata transferurilor.

Asa cum anunta la finalul anului , ACS Sticla Ariesul Turda a renuntat la serviciile a patru jucatori , de care s-a despartit in conditii amiabile.

Vezi si : https://minadestiri.ro/conducerea-clubului-anunta-ca-renunta-la-serviciile-a-patru-jucatori/

Printre cei care au plecat de la Turda a fost si portarul Onciu iar pentru postul de portar , presedintele Florin Potora a inceput cautarile inca de anul trecut.

Fiind unul din posturile vulnerabile anul trecut ,Florin Potora si Florin Pampea au reusit sa coopteze in lot un portar tanar de la Viitorul Cluj.

Este vorba despre Borz Sergiu-Bogdan nascut in 2003 , jucator care se incadreaza si in categoria celor doi juniori U 19 , care trebuie sa evolueze obligatoriu in teren conform regulamentului FRF.

Sticla Ariesul Turda se misca pe piata transferurilor., FOTBAL Liga a III a-Sticla Ariesul Turda se misca pe piata transferurilor.Vezi care este prima achizitie a anului!, Stiri Turda - MinaDeStiri
Borz Sergiu-Bogdan.

Jucatorii Sticlei Ariesul Turda se vor reuni la mijlocul acestei luni iar conducerea anunta ca vor urma si alte miscari pe piata transferurilor , urmarindu-se totodata si perfectarea unor meciuri amicale in perioada pregatirilor de iarna.

Programul acestor amicale va fi anunta de catre conducere imediat ce datele acestora vor fi stabilite cu reprezentantii cluburilor adverse.

Vezi si : https://stiriturda.net/accent-puternic-pus-de-conducere-pe-centrul-de-copii/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu