FOTBAL-Sticla Ariesul Turda isi asigura locul pe podium inaintea restantei cu Sanatatea 2 Cluj.Game,set si meci la zero azi pe Municipal cu Speranta Jucu.

Sticla Ariesul Turda isi asigura locul pe podium inaintea restantei cu Sanatatea 2 Cluj.

Game,set si meci la zero azi pe Municipal cu Speranta Jucu unde,sperantele oaspetilor au fost anulate de Silaghi inca din secunda 26 cand acesta a deschis scorul,dupa o actiune pe dreapta a lui Veres.

S-a facut 2-0 in minutul 13 cand Veres si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor,pentru ca Silaghi sa faca ,,dubla,, in minutul 41 iar scorul sa devina 3-0.

Obisnuit sa inscrie,Veres a recidivat in minutul 50 ducand scorul la 4-0 iar pana la final,s-a mai inscris de doua ori prin Carlos Muntean si Cristian Buldan,tabela inghetand la 6-0 pentru gazde.

Sticla va juca saptamana viitoare restanta cu Sanatatea 2 Cluj insa ,are deja asigurat locul pe podium, pana la debutul de primavara a ligii a 4 a Academy.

Formula de start : Pârv Antonio, Mercean Vasile, Popa Vlad, Rareș Moldovan, Valentin Marcu, Berekeczi Lorand, Alexandru Savu – cpt. George Goronea, Claudiu Vereș, Ștefan Silaghi, Busuioc Raul.

Rezerve: Țandea Rareș, Tudor Barta, Octavian Cîrgea, Andrei Buran, Erik Oltean, Buldan Cristian, Muntean Carlos, Mihai Ciortea. Antrenor: Artur Podar.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu