Liga a III a-Sticla Ariesul Turda invinge fara probleme Gloria Bistrita.

Cu un joc placut ,turdenii au tinut la respect formatia oaspete iar Sticla Ariesul Turda invinge fara probleme Gloria Bistrita.

Florin Pampea este la al treilea meci ca principal la timona turdenilor iar bilantul este in favoarea sa : doua victorii si o infrangere in conditiile in care a pierdut practic la limita punctele de la Cugir.

Vezi si : https://minadestiri.ro/una-calda-si-una-rece-pentru-florin-pampea/

Se pare ca demiterea lui Artur Podar a fost socul asteptat de conducerea clubului ,Florin Pampea fiind alegerea corecta pana in acest moment.

Partida a inceput cu dominarea oarecum sterila a turdenilor care au inscris pe acest fond pin Goronea in minutul 31.

Golul de 2-0 a fost inscris de Alin Diosan in prelungirile primei reprize iar la pauza tabela arata 2-0 pentru gazde.

Repriza a doua a debutat cu un nou gol inscris de Turda prin Budin la un corner executat perfect de Goronea ,scorul devenind 3-0.

A urmat un joc echilibrat posesia trecand de la o echipa la alta ,Sticla fiind multumita de scorul de pe tabela.

Sticla a luat piciorul de pe acceleratie si Bistrita inscrie prin Curtuius in minutul 65 , scorul devenind 3-1.

Dupa inscrierea golului,oaspetii au devenit mai agresivi , posesia apartinandu-le, insa ocazii nu au mai fost in careul turdenilor.

Cei care au inscris au fost insa tot turdenii prin Alin Diosan care a facut o cursa de 50 m pe partea stanga depasind in viteza toti adversarii si executand cu sange rece portarul advers : 4-1.

Minutul 83 aduce un gol frumos pentru Bistrita inscris cu capul de Stianof la o centrare de pe partea dreapta de atac a oaspetilor : 4-2.

Turda castiga a doua oara consecutiv pe Municipalul turdean si acumuleaza astfel 7 puncte si ocupand locul VIII in urma acestei victorii.

Vezi si : https://stiriturda.net/demiterea-lui-artur-podar-a-deblocat-psihic-jucatorii/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu