Sticla Ariesul Turda invinge liderul Unirea Dej-Artur Podar da cu flit contestatarilor si face sapte puncte din noua posibile.

Sticla Ariesul Turda invinge liderul Unirea Dej-Artur Podar da cu flit contestatarilor si face sapte puncte din noua posibile.

Liderul Unirea Dej pierde la Turda dupa un joc tactic bun al turdenilor antrenati de Artur Podar.

Poate ai ratat : minadestiri.ro/scopul-scuza-mijloacele-artur-podar-isi-mai-baga-in-buzunar-trei-puncte-vitale/

Dupa trei etape Sticla Ariesul Turda aduna sapte puncte cu noul antrenor la timona care a intampinat o serie de greutati in perioada de pregatire.

Desi rezultatele amicalelor indicau un traseu dezastruos al echipei se pare ca noul antrenor ,,ghiceste,, de fiecare data reteta castigatoare.

Sa aduci un punct de la Reghin , ocupanta a locului trei , sa invingi Galda chiar daca era pe ultimul loc si sa bati liderul grupei in primele trei meciuri oficiale nu e la indemana oricui.

Daca cu o etapa inainte laudam apararea care si de data asta si-a facut datoria se pare ca a venit randul compartimentului ofensiv sa intre in joc inscriind 2 goluri intr-un meci cu ocupanta primului loc al seriei.

Cobarzan ,titularizat surprinzator ,a deschis scorul printr-o actiune individuala trecand ca prin branza prin aparararea parca hipnotizata a Unirii Dej dar oaspetii au egalat dintr-o lovitura de la 11 m acordata la o patrundere in careul gazdelor.

Golul victoriei a fost inscris de Florin Dan care a aparut surprinzator la finalizare dupa un corner executat la prima bara de catre Chis, fotbalistul din Triteni confirmandu-si forma buna din acest inceput de sezon de primavara.

Chiar daca ramane inca deschisa discutia despre utilizarea mai multor turdeni in echipa ,trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului , si sa remarcam rezultatele remarcabile ale lui Artur Podar.

Asteptam acum mai linistiti etapa viitoare cand Ariesul se va deplasa la Hunedoara ,echipa care va juca abia maine partida din etapa a XIII a cu Industria Galda pe terenul codasei clasamentului.

In aceasta etapa azi s-au jucat urmatoarele partide :

Sticla Ariesul Turda-Unirea Dej scor 2-1

Avantul Reghin-CSU Cugir scor 1-2

Unirea Ungheni-Unirea Alba Iulia scor 2-3

Maine se vor juca ultimele doua partide ale etapei a XIII a :

Industria Galda-CS Hunedoara

CS Ocna Mures-Sanatatea Cluj

Vezi si : stiriturda.net/sticla-ariesul-turda-se-intareste-in-defensiva-florin-cordos-se-reintoarce/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu