STICLA ARIESUL TURDA : finanțare sau agonie?

STICLA ARIESUL TURDA : finanțare sau agonie?

STICLA ARIESUL TURDA : finanțare sau agonie?, STICLA ARIESUL TURDA : finanțare sau agonie?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Noua structură competițională propusă de conducerea numită în august 2020 la cârma clubului părea să fie una de bun augur.

Contextul pandemic cât și creșterea cheltuielilor cu testele COVID 19 au făcut ca rezultatele să nu fie cele preconizate.

Vezi și : https://www.frf.ro/comunicari/comunicate-frf/a-fost-aprobat-noul-protocol-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor-modificat-conform-noului-ordin-mts-si-ms/

Proiectul reinițiat de primarul Cristian Matei in vara acestui an presupunea reorganizarea structurilor clubului în următoarea formă:

  1. Echipă de seniori de Liga 3 afiliată la FRF.
  2. Echipă de liga 4 afiliată la AJF Cluj.
  3. Echipă de juniori A1 cu tineri intre U 19.
  4. Echipă de juniori C cu tineri U 15
  5. Echipă de juniori D cu tineri U 13
  6. Echipă de juniori E cu tineri U 11
  7. Echipă de juniori clasă pregătitoare U 11

Protocolul FRF vis a vis de disputarea în condiții sanitare stricte a competițiilor fotbalistice a făcut ca echipele de amatori să-și intrerupă activitatea competițională însă nu și pregătirile.

Astfel, la cluburile afiliate la FRFR ,respectiv liga 3 ,liga 2 și Liga 1 au fost obligate sa efectueze teste COVID 19 contra cost din 14 in 14 zile .

Costurile cu testarea COVID 19 au impovărat clubul făcând ca întreruperea competițiilor rezervate segmentului amator al clubului să nu reducă cheltuielile , per total , ale ASC ARIESUL TURDA.

Activitatea la nivel de amator nu s-a oprit , antrenorii desfăsurând antrenamente cu copiii ,la fel ca și echipa de liga 3, nivelul salarizării nescăzând in aceste condiții .

Citește și : https://minadestiri.ro/2020/12/11/sticla-ariesul-turda-intra-in-vacanta-intercompetitionala/

Acestea fiind premisele ,pentru reluarea activității clubului în returul campionatului în condiții optime bugetul alocat pentru anul 2020 nu ar mai fi suficient pentru anul 2021.

Proiectul astfel inițiat de Cristian Matei ar trebuie să rezolve situația delicată a clubului care în acest moment nu este una deosebit de strălucită.

Și atunci problema care ar trebui să se discute in sedinta Consiliului Local din 22 decembrie se reduce la sintagma STICLA ARIESUL TURDA : finanțare sau agonie?

Distribuie pe:

Lasă un comentariu