Sticla Ariesul Turda-,,repatrierea ,, veteranilor facuta de Artur Podar nu a functionat sambata la Mihai Viteazu.Turdenii au pierdut in fata unei echipe careia ,,i-au luat,, in vara patru jucatori de baza.

Sticla Ariesul Turda a pierdut sambata pe terenul campioanei editiei trecute,careia ,,i-a luat,, in vara patru jucatori de baza.

Vezi aici : minadestiri.ro/dupa-ce-si-a-intarit-lotul-cu-turdeni-sticla-ariesul-turda-aduce-alti-localnici-pe-banca-tehnica

Prima etapa a ligii a 4 a din judetul Cluj a debutat in week end iar Sticla Ariesul Turda s-a deplasat sambata la Mihai Viteazu pentru confruntarea cu campioana editiei trecute,Ariesul Mihai Viteazu.

Dupa ratarea accederii in liga a 3 a,gazdele au pierdut mai multi jucatori ,titulari in sezonul precedent, presedintele clubului, Popescu Marian, declarand ca echipa se afla intr-un proces de reconstructie.

Chiar echipa turdeana a ,,luat,, patru jucatori de la formatia din localitatea vecina , Bogdan Buglea,Rares Moldovan,Vasilica Mercean si Raul Busuioc fiind titulari in echipa trimisa in teren de Artur Podar.

Calculele ,,hartiei,, dadeau favorita formatia turdeana care chiar a dominat teritorial jocul insa, fazele de poarta au lipsit practic din ambele parti,jocul purtandu-se undeva la mijloc sau in zonele laterale,unde oaspetii au incercat sa sparga reduta gazdelor, fara succes insa.

Turdenii au avut in 90 de minute doar doua ocazii mari, prin Raul Busuioc si Octavian Cirgea, care insa au ratat din pozitii ideale.

Determinarea si ,,rautatea,, in joc a gazdelor a fost rasplatita in minutele de prelungire cand,la ultima faza a jocului,Lamah a inscris la o centrare venita de pe partea dreapta a atacului celor din Mihai Viteazu.

Chiar daca scorul nu reflecta realitatea din teren orgoliile puse in joc au dat castig de cauza lui Popescu Marian care si-a ,,invins,, fostul antrenor,pe Artur Podar in conditiile in care acesta i-a ,,luat,, patru jucatori de baza.

Lupta pentru castigarea seriei este insa la inceput iar ambele echipe pastreaza sanse chiar daca bugetele actuale sunt departe de ,,reteta,, financiara a ligii a 3 a.

De la Turda au lipsit de la aceasta partida Valentin Marcu si Vlad Popa,Erik Oltean nefiind inca complet refacut dupa accidentarea din primavara iar Andrei Cobarzan,care nu mai era in vederile celor de la Sanatatea Cluj,nu a fost in lotul lui Artur Podar.

Foto : facebook.com/ACSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu