Sticla Ariesul Turda a inceput pregatirile.

Dupa o pauza mai lunga de ieri,18.01.2021, Sticla Ariesul Turda a inceput pregatitile in vederea reluarii ligii a III a seria IX.

Arur Podar a dat semnalul reunirii iar la stadion s-au prezentat jucatorii lotului care au facut un mic antrenament de acomodare la efort.

Sticla Ariesul Turda a inceput pregatirile.

Am profitat de asta si i-am pus cateva intrebari actualului antrenor care a avut bunavointa sa ne raspunda :

1.Minadestiri :Buna ziua d-le Artur Podar!Am inteles ca echipa de seniori se pregateste sa reia antrenamentele.Care este planul dvs pe termen mediu si lung?

Artur Podar : Lotul echipei de seniori s-a reunit.In ceea ce priveste planurile mele ,atat pe termen mediu cat si pe termen lung , ele se aliniaza dezideratelor clubului, la nivel de obiective si atmosfera pe teren si vestiar.Personal ,imi doresc pe langa acestea,perfectionarea jocului echipei si transformarea acestuia intr-un spectacol, concomitent cu obtinerea de rezultate cat mai inalte.

Vezi si https://minadestiri.ro/artur-podar-a-convocat-juniorii-u19-la-antrenamentele-echipei-de-seniori/

2.Minadestiri : Care este starea de spirit a jucatorilor…ce ne puteti spune despre asta?

A.P.:Jucatorii sunt ingrijorati de situatia actuala si reticenti in ceea ce priveste orice initiativa.Sunt convins insa ca odata cu rezolvarea problemelor de ordin financiar ,starea de spirit a baietilor va reveni la nivelul de care avem nevoie pentru a munci cu folos.

3.Minadestiri : Exista multe speculatii despre problemele financiare cu care se confrunta clubul.Cum comentati?Va continua fotbalul in Turda?

A.P. : Problemele financiare momentane ale clubului sunt,din pacate, de notorietate.Pot doar sa spun ca la nivel de conducere se cauta solutii pentru rezolvarea situatiei in mod favorabil.Cat despre fotbalul turdean,acesta nu va muri niciodata,fiind un fenomen.

4.Minadestiri : S-a vorbit in cadrul conducerii clubului daca va incepe activitatea la centrul de copii si juniori?Cand preconizati sa inceapa?

A.P. : Activitatea centrului de copii si juniori din cadrul clubului este momentan conditionata de masurile impuse de starea de alerta in care se afla toata tara.Odata cu revenirea la normalitate,activitatea copiilor va fi si ea reluata.

Dupa cum stim si noi,conducerea noua a mostenit o situatie finaciara delicata care inca este analizata si se asteapta un rezultat al procesului de control.

In alta ordine de idei presedintele clubului, avocatul Calin Budisan se simte dezamagit,alaturi de ceilalti din conducere ,ca datorita celor expuse mai sus coroborat cu contextul pandemic , nu au reusit sa aduca inca plusul ce si-l doreau ,activitatii fotbalistice in care s-au angrenat.

Vezi si aici: https://www.cjsport.ro/fotbal/calin-budisan-noul-presedinte-al-ariesului-turda-obiectivul-e-promovarea-poate-chiar-din-acest-sezon-ce-se-intampla-cu-fosta-sa-echipa-cs-floresti/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu