YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!

YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.

Vezi si : minadestiri.ro/festivalul-international-de-teatru-fitt-2021

Primaria Turda :

,,În 30 Iunie, începând cu ora 19:30 va avea loc Potaissa Music Night.

Anul acesta, a III-a ediție vă propune spectacolul de tango argentinian, YO SOY MARIA, susținut de CLUJ TANGO ORCHESTRA.

Spectacolul va fi pus în scenă de muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania, ai Operei Naționale din Cluj și ai Colegiului de muzică „Sigismund Toduța”.

Spectacol de tango argentinian la Turda., YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriSolista este Victoria Cormoș, o prezență scenică încântătoare, cu un CV muzical impresionant, de la roluri de pe scena Operei Naționale până la ringul de tango.

Spectacol de tango argentinian la Turda., YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriInvitatul special al orchestrei este maestrul Claudiu Hontilă-vioară, de la Filarmonica de Stat Transilvania, un instrumentist complet, cu prezență remarcabilă pe scenele internaționale.

În repertoriu veți recunoaște tangouri celebre precum „ Por Una Cabeza „ ,”El Choclo „ , „ La Cumparsita„ sau din lucrările marelui Astor Piazzolla, „Oblivion”și „ Libertango „. Nu vor lipsi nici tangourile românești cu inegalabilul parfum interbelic , precum „Zaraza”, “Iubesc Femeia”, „ Hai acasă, Puișor”.

Spectacol de tango argentinian la Turda., YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriSpectacol de tango argentinian la Turda., YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriHoria Călin Pop și Ioana Lascu, precum și Vlad Zoicaș și Irina Rusu, dansatori cu experiență pe ringurile de dans, vor aduce în fața publicului farmecul și misterul tangoului, iar tinerii minunați de la Clubul de dans „Potaissa” Turda ne vor purta pe aripile dansului clasic.

Spectacol de tango argentinian la Turda., YO SOY MARIA-spectacol de tango argentinian la Turda.Vezi cand va avea loc!, Stiri Turda - MinaDeStiriPentru rezervarea locurilor puteti apela: 0744.768.465, Casa de Cultură Turda între orele 8:00-16:00.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu