Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei-Primaria incepe de azi lucrarile de amenajare.

Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei-Primaria incepe de azi lucrarile de amenajare.

Aministratia Locala , al carei lider este Matei Cristian , isi face timp pentru toate.

Citeste si aici : minadestiri.ro/unda-verde-pentru-modernizarea-strazii-campului-din-cartierul-bai/

Odata cu sosirea primaverii , pe strada Amurgului si pe strada Toamnei vor incepe lucrarile de modernizare a spatiilor verzi.

Anuntul Primariei este mai jos :

Primăvara a sosit, noi ne apucăm de grădinărit!

Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei, Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei-Primaria incepe de azi lucrarile de amenajare., Stiri Turda - MinaDeStiri Începând de mâine, spațiile verzi de pe străzile Amurgului și Toamnei intră în modernizare. La această oră, aceste spații sunt ocupate de multe obiecte inestetice, pomi uscați sau crescuți până la ultimul nivel al blocului sau de garduri improvizate și neîngrijite. După ce aceste aspecte vor fi remediate,

Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei, Spatiile verzi de pe Amurgului si Toamnei-Primaria incepe de azi lucrarile de amenajare., Stiri Turda - MinaDeStiri vor fi plantați arbori ornamentali așezați conform aliniamentului stradal, iar la nivelul solului vor fi covoare verzi compuse din gazon de tip rulou.

Lucrările de modernizare se vor desfășura organizat, se va interveni separat pe fiecare parte a străzii. Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor asociațiilor de proprietari care se implică în acest proiect.

In timp ce in alte parti ale orasului se desfasoara lucrari la infrastructura ,se pare ca Primaria gaseste timp si resurse sa ajunga pesste tot .

Sursa : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu