Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara.

Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara.

Revezi aici : minadestiri.ro/azi-a-avut-loc-o-actiune-de-ecologizare-pe-malul-ariesului-in-pofida-vremii-neprielnice

Ca de fiecare data cand se impune,Administratia Locala condusa de Matei Cristian, mobilizeaza entitatile subordonate in ample lucrari de salubrizare si intretinere a locatiilor din municipiu.

Ieri , parcul din Turda Noua a fost pregatit pentru a veni in intampinarea copiilor si a parintilor, in cele mai bune conditii.

Primaria Turda :

,,Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriSocietatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriCurățenie generală în Parcul din Turda Nouă!

Încă de la primele ore ale dimineții Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriSalina Turda, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială și Compania de Apă Arieș și-au unit forțele și au intervenit pentru a pregăti parcul pentru sezonul cald.

Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriCu ajutorul jetului de apă sub presiune s-au spalat temeinic aleile pietonale, băncile și ansamblurile de joacă pentru copii. Acestea din urmă au fost recondiționate și acolo unde a fost necesar s-a completat cu nisip.

Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriAu fost adunați peste 100 de saci cu material vegetal uscat, a fost greblat gazonul și s-au plantat flori în zona monumentului.

Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Societatile subordonate Consiliului Local au pregatit ieri parcul din Turda Noua pentru sezonul de primavara., Stiri Turda - MinaDeStiriVom continua această acțiune în toate zonele publice din oraș.,,

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu