Sticla Ariesul Turda-semiesec pe Municipalul Turdean cu Soda Ocna Mures.

Sticla Ariesul Turda a consemnat un semiesec pe Municipalul Turdean cu Soda Ocna Mures.

Echipa fanion a orasului a primit ieri vizita Sodei Ocna Mures iar dupa o partida slaba a ambelor echipe scorul final a fost 1-1.

Vezi si : https://minadestiri.ro/soda-ocna-mures-vine-azi-la-turda/

Un meci de uzura de nivel inferior ligii a III a a pus fata in fata doua echipe fara orizont de joc rezultand o partida fara sare si piper ,fazele de poarta lipsind aproape in totalitate.

Ingrijorator este faptul ca Sticla Ariesul Turda ramane pe loc de baraj pentru evitarea retrogradarii chiar daca bugetul alocat de Administratia Locala este unul generos pentru liga a III a.

Un alt fapt care merita remarcat este ca nici actualul staff tehnic nu incurajeaza sportivii turdeni cu toate ca rezultatele obtinute nu sunt din cele asteptate.

Pare sa fie o lipsa de orientare atat a conducerii cat si a staff ului tehnic ,intrucat este evident ca daca nu oferi sansa sportivilor turdeni viitorul fotbalistic dispare la orizont.

Exemplul echipei AHC Potaissa Turda ar trebui sa dea de gandit oficialilor clubului stiind ca la un moment dat , in Liga Zimbrilor , la ultima partida , magnificii aveau in teren 4 tineri formati de centrul de copii si juniori ai clubului.

Faptul ca rezultatele sunt slabe cu jucatori din alte zone ar trebui sa faca loc in teren jucatorilor locali pentru ca e posibil ca si cu acestia in teren numarul de puncte sa fie acelasi.

Avnd conducere formata din turdeni precum si staff format din turdeni ,faptul ca nu dam sanse mai multe tinerilor din Turda incepe sa devina o sfidare a sportului cu balonul rotund autohton.

Chiar daca in mandatul lui Florin Pampea , Savu Alex si Cocoara Simion balanta rezultatelor nu este dezastruoasa ,la capitolul promovarii sportivilor turdeni , altii decat cei obigati de regulament, staff ul nu are nota de trecere.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/demiterea-lui-artur-podar-a-deblocat-psihic-jucatorii/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu