Sedință online a Comandamentului DE Urgență vizând planul de măsuri în sezonul rece.

, Sedință online a Comandamentului DE Urgență vizând planul de măsuri în sezonul rece., Stiri Turda - MinaDeStiri

Astăzi a avut loc o ședință a Comandamentului de Urgență, desfășurată online, unde s-a stabilit planul de măsuri care trebuie luate în sezonul rece, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, astfel încât să nu existe probleme legate de deszăpezire sau alte tipuri de intervenții pe timpul iernii.

S-a stabilit următorul plan de măsuri:
👉 https://bit.ly/3mVsV7j

❗ Totodată, având în vedere contextul epidemiologic actual și supraaglomerarea spitalelor – suport COVID, s-au stabilit măsurile în regim de urgență în cadrul Spitalului Municipal Turda.

1. Extinderea zonei tampon a pavilionului de Boli Infecțioase în locația compartimentului de oncologie medicală; aceasta este situată la parterul clădirii de Boli Infecțioase, aducând un plus de 10 paturi pentru pacienții confirmați cu infecție SARS COV 2.

2. Funcționarea provizorie a compartimentului oncologie medicală în pavilionul central al Spitalului Municipal Turda (spitalizarea de zi oncologie la parterul pavilionului central, iar spitalizarea continuă oncologie în locația compartimentului de oftalmologie cu 6 paturi autorizate – respectiv 4 paturi la distanțare socială).

3. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Dermatologie în salonul izolator și în salonul nr.4, cu un număr de 6 paturi (4+2), iar cu respectarea normelor de distanțare socială 4 paturi (3 + 1).

4. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Oftalmologie la parterul Pavilionului Central (un salon în corpul B cu 4 paturi autorizate respectiv 3 paturi cu distanțare socială, sală de tratament – fostul cabinet de consultații medicină internă al spitalizării de zi, oficiu comun cu Compartimentul de Dermatologie, iar celelalte funcțiuni vestiar personal și garderobă pacienți sunt comune).

PERIOADA DE FUNCȚIONARE PROVIZORIE: 01.11.2020 – 30.04.2021.

În vederea suplimentării personalului pentru zona tampon, propunem redistribuirea personalului medical și auxiliar de pe compartimentul cu activitate redusă, aceasta realizându-se de către conducerea Spitalului Municipal Turda.

Sursă foto : MediaCom.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu