Sedinta A.D.I. Eco Metropolitan-stadiul licitatiei pentru colectarea si transportul deseurilor.

Sedinta A.D.I. Eco Metropolitan.

Marți, 9 februarie a.c., Consiliul Județean Cluj a găzduit în sistem de teleconferință ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) Eco-Metropolitan Cluj.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/consiliul-judetean-cluj-costuri-reduse-la-salubritate/

Pe pagina oficiala a Consiliului Judetean Cluj apare urmatorul comunicat :

Pe ordinea de zi a întâlnirii conduse de președintele A.D.I. și vicepreședinte al forului administrativ județean, domnul Marius Mînzat, s-a aflat prezentarea stadiului ultimei licitații publice demarate în vederea colectării și transportului deșeurilor municipale din județul Cluj, respectiv din localitățile aferente Lotului 1 – zona Cluj-Napoca și zona Huedin.

Astfel, în ceea ce privește licitația pentru operarea deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, orașul Huedin și cele 43 de comune aparținătoare, până în prezent a fost finalizată faza 1, respectiv cea de verificare a garanțiilor, a condițiilor de formă și a eligibilității ofertelor. În faza a 2-a, aflată în plină derulare, are loc evaluarea din punct de vedere tehnic și, ulterior, financiar, a ofertelor depuse. După finalizarea întregii proceduri, Consiliul Județean Cluj, prin A.D.I., va proceda la încheierea contractului de servicii cu operatorul declarat câștigător.

𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗠𝗶̂𝗻𝘇𝗮𝘁, 𝘃𝗶𝗰𝗲𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝘀̦𝗶 𝗽𝗿𝗲𝘀𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗔.𝗗.𝗜.: „𝐶𝑒𝑒𝑎 𝑐𝑒 𝑛𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑚 𝑖𝑛 𝑏𝑢𝑛𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑠𝑖 𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑙𝑜𝑡𝑢𝑙 𝐼, 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖𝑛𝑐𝑎𝑡 𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑐𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑎𝑙 𝑑𝑒𝑠𝑒𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠𝑎 𝑓𝑖𝑒 𝑝𝑒 𝑑𝑒𝑝𝑙𝑖𝑛 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙, 𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒𝑔 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙. 𝐴𝑣𝑒𝑚 𝑐𝑜𝑛𝑣𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎, 𝑙𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑖 𝑒𝑥𝑡𝑟𝑒𝑚 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑥𝑒, 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑣𝑜𝑟 𝑏𝑒𝑛𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑐𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑖 𝑡𝑟𝑎𝑛𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑎𝑙 𝑑𝑒𝑠𝑒𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒 𝑐𝑢 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑒𝑥𝑖𝑔𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑑𝑒 𝑖𝑛 𝑑𝑜𝑚𝑒𝑛𝑖𝑢 ”.

Tot în cadrul ședinței AGA, primarii clujeni au confirmat, prin vot, atribuirea și încheierea contractelor cu ofertantul câștigător pentru delegarea serviciilor de colectare şi transport al deșeurilor pe Loturile 2 și 3, în urma licitațiilor publice desfășurate cu acest scop.Un alt punct pe ordinea de zi l-a reprezentat aprobarea cuantumului cotizației încasate de A.D.I. Stabilită la 0,5 lei/an/persoană, această cotizație plătită anual de U.A.T.-urile clujene rămâne, în continuare, cea mai mică încasată de vreun ADI de profil din țară.

Totodată, alături de aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al A.D.I. pe anul 2021 și de prezentarea raportului de activitate pe anul precedent, un punct pe ordinea de zi l-a reprezentat și completarea Consiliului Director al A.D.I. cu doi noi membri, respectiv domnii Grigore Fati și Mărginean Ioan, primarii comunelor Apahida și Moldovenești.

Sursa : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu