Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara.

Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara.

Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙋𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟: „𝘖𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭, 𝘪𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘥𝘦 𝘮𝘶𝘯𝘵𝘦 𝘢 𝘫𝘶𝘥𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪, 𝘢𝘥𝘶𝘤𝘦 𝘱𝘭𝘶𝘴-𝘷𝘢𝘭𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘵𝘶𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪𝘤𝘦 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘪 𝘯𝘪𝘷𝘦𝘭𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘥𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘪 𝘢𝘭 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘪𝘵𝘰𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳. 𝘐𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘢𝘭𝘦𝘭, 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘶𝘭 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘪𝘭𝘪𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘊𝘭𝘶𝘫 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦 𝘢 𝘢𝘱𝘦𝘪 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘶𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘭𝘶𝘫𝘦𝘯𝘦 𝘥𝘪𝘯 𝘔𝘶𝘯𝘵𝘪𝘪 𝘈𝘱𝘶𝘴𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦𝘢𝘻𝘢, 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘢 𝘢𝘧𝘭𝘢𝘯𝘥𝘶-𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘧𝘢𝘻𝘢 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘪𝘦𝘤𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘦𝘩𝘯𝘪𝘤𝘢”.

Pe acelasi subiect : minadestiri.ro/podul-din-localitatea-iara-intra-in-modernizare

Consiliul Judetean Cluj :

Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗦𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲 𝘀𝗶 𝘀𝗲 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗶𝘇𝗲𝗮𝘇𝗮 𝗿𝗲𝘁𝗲𝗮𝘂𝗮 𝗱𝗲 Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗮𝗽𝗮 𝗽𝗼𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗜𝗮𝗿𝗮

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri semnat autorizația de construire pentru extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri apei din localitatea clujeană Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri Iara.

Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri În prezent, localitatea Iara dispune de un sistem de alimentare cu apă funcțional, care nu acoperă însă necesarul pentru toate gospodăriile. Astfel, pentru remedierea situației, Primăria comunei Iara a inițiat un proiect de extindere a conductei de distribuție a Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri apei, dar și de înlocuire a conductelor vechi la care s-au produs mai multe avarii.

Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri Lucrările se vor realiza pe o lungime totală de cca. 3.850 de metri, noile conducte fiind prevăzute cu opt hidranți și 19 cămine de vane și golire.

Valoarea lucrărilor este de Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Se modernizeaza reteaua de apa si canalizare in Iara., Stiri Turda - MinaDeStiri 1.123.163 lei, banii fiind asigurați din fonduri locale proprii.,,

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu