Se doreste organizarea de concerte din vara-vezi ce zice Emil Boc despre asta.

Se doreste organizarea de concerte din vara-vezi ce zice Emil Boc despre asta.

Untold si Electric Castle sunt doua evenimente organizate in judetul Cluj cu foarte mare priza la public.

Contextul pandemic a facut ca aceste manifestari sa nu mai poata fi organizate iar impactul economic negativ a fost unul substantial pentru Cluj.

Vezi si : minadestiri.ro/vaccinarea-reprezinta-pasaportul-direct-pentru-concerte/

Emil Boc este insa optimist ca ,odata cu accelerarea procesului de vaccinare si prin respectarea masurilor sanitare , vom intra din vara intr-o cvasi normalitate care va putea permite organizarea de concerte pentru clujeni si nu numai.

El spune ca e convins ca in curand vor aparea protocoalele pentru organizarea concertelor din partea Guvernului :

Despre evenimente, categoric ele trebuie să aibă loc. Sunt un susținător fără rezerve a reluării evenimentelor începând cu vara-toamna acestui an. Mesajul premierului, pe care l-a dat la Cluj, a fost „vaccinarea va fi cheia pentru organizarea festivalurilor, redeschiderea acestei industrii. Sunt convins că în luna mai, cel puțin la începutul lunii iunie, vor fi făcute publice și condițiile exacte de organizare. O să insist să fie cât mai repede cu putință, în luna mai, anunțate condițiile.

Edilul Clujului este optimist si sustine afirmatiile lui Florin Citu vis a vis de relaxarile preconizate dupa 1 iunie :

Premierul a anunțat 1 iunie pentru relaxarea restricțiilor și cred că se ține de cuvânt. Nu l-am văzut niciodată să nu se țină de cuvânt. El a anunțat, din 1 iunie încep măsurile prestate de relaxare.

Până atunci trebuie respectate regulile și vaccinarea. Sunt extrem de optimist că în această vară, toamnă, vom avea evenimente organizate la Cluj-Napoca, inclusiv festivaluri de dimensiuni mai mari.

Aceste măsuri vor fi anunțate în luna mai, cel târziu la începutul lunii iunie.

Clujul va fi primul oraș care iese din pandemie.

Centrele de vaccinare DRIVE-THRU sunt si ele luate in calcul la nivelul Clujului :

Cluj va fi și primul oraș care iese din pandemie, dacă lucrurile continuă așa. Noi avem liste de așteptare, alte orașe au locuri da nu merge nimeni la vaccinare împotriva COVID-19.

Noi din 20 aprilie am mai deschis cinci centre de vaccinare, de luni, cel mai probabil, se vor deschide un centru de vaccinare mobil, drive-thru, din mașină, la Sala Sporturilor.

Acolo platoul permite un astfel de centru.

Vezi si asta : stiriturda.net/?s=concert+pilot

Distribuie pe:

Lasă un comentariu