Se discuta reluarea vaccinarii cu Johnson&Johnson-Antony Faucci vorbeste despre anumite precautii.

Se discuta reluarea vaccinarii cu Johnson&Johnson, Se discuta reluarea vaccinarii cu Johnson&Johnson-Antony Faucci vorbeste despre anumite precautii., Stiri Turda - MinaDeStiri

Se discuta reluarea vaccinarii cu Johnson&Johnson-Antony Faucci vorbeste despre anumite precautii.

Doctorul Antony Faucci spune ca vaccinarea cu serul anti COVID Johnson&Johnson s-ar putea relua dar cu anumite avertisari sau precautii.

Vezi si aici : minadestiri.ro/organizatia-mondiala-a-sanatatii-este-nemultumita-de-evolutia-vaccinarii-in-europa/

Expertul sef in boli infectioase,doctorul Antony Faucci ,afirma ca pana vineri s-ar putea evalua serul amintit si ca ar exita posibilitatea reluarii vaccinarii.

In acest timp ,miercuri, in Romanaia au intrat 60.000 de doze de ser Johnson&Johnson care asteapta raspunsul EMA pentru a putea fi folosite.EMA a declarat ca va da un raspuns saptamana aceasta.

In aceiasi perioada si SUA a suspendat temporar folosirea acestui vaccin datorita aparitiei unor cheaguri de sange la sase femei intre 18 si 48 de ani doua dintre acestea decedand/

Consultarea vis a vis de serul J&J va avea loc in 23 aprilie iar Faucci spune despre asta ca nu stie rezultatul dar exista niste posibilitati :

Una dintre posibilități ar fi să reîncepem vaccinarea cu J&J, dar să o facem cu o formă de restricție sau de avertizare. Dar cred că până vineri vom ști răspunsul la asta.

Tot Antony Faucci mai afirma :

Estimarea mea este că vom continua să o folosim într-o formă. Mă îndoiesc foarte serios dacă doar o anulează. Nu cred că se va întâmpla. Cred că va exista probabil un fel de avertisment sau restricție sau evaluarea riscurilor.

Poate ai ratat : stiriturda.net/stop-vaccinarii-cu-johnsonjohnson/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *