Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝐶𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑚 𝑠𝑎 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛 𝑖𝑚𝑏𝑢𝑛𝑎𝑡𝑎𝑡𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑛𝑒. 𝐿𝑎 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑢𝑙 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟, 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑑𝑟𝑢𝑚 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡𝑜𝑡𝑖 𝑐𝑒𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑜𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑢𝑛 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑓𝑎𝑐𝑖𝑙 𝑙𝑎 𝐷𝑁 1, 𝑝𝑒 𝑑𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡𝑖𝑎 𝑇𝑢𝑟𝑒𝑛𝑖, 𝑖𝑎𝑟 𝑎𝑝𝑜𝑖 𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑖𝑝𝑖𝑖𝑙𝑒 𝐶𝑙𝑢𝑗-𝑁𝑎𝑝𝑜𝑐𝑎 𝑠𝑎𝑢 𝑇𝑢𝑟𝑑𝑎, 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑢𝑚 𝑠𝑖 𝑙𝑎 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 107𝑅. 𝐼𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑢𝑖 𝑑𝑟𝑢𝑚 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑒𝑎𝑛 𝑒 𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑣 𝑑𝑒 𝑓𝑎𝑝𝑡𝑢𝑙 𝑐𝑎 𝑠𝑡𝑟𝑎𝑏𝑎𝑡𝑒 𝑜 𝑧𝑜𝑛𝑎 𝑐𝑢 𝑛𝑢𝑚𝑒𝑟𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑜𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑑𝑒 𝑎𝑔𝑟𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡”.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiri𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐞 𝐃𝐉 𝟏𝟎𝟑𝐙 𝐥𝐚𝐜𝐮𝐥 𝐌𝐢𝐜𝐞𝐬𝐭𝐢 – 𝐓𝐮𝐫𝐞𝐧𝐢 Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiri

Citeste si : minadestiri.ro/intretinere-si-asfaltare-pe-dj-103z-lacul-micesti-tureni

Consiliul Judetean Cluj :

..Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiri Lucrările de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 103Z lacul Micești – Tureni au intrat în faza de așternere a stratului suport de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiriLucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector în lungime de 12,315 kilometri, cuprins între km 6+600 și km 18+975. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea tronsonului cuprins între kilometrul 6+600 și kilometrul 8+875, în contextul în care sectorul dintre pozițiile kilometrice 8+875 și 18+975 a fost deja asfaltat de Consiliul Județean în cursul anilor 2020 și 2021.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn prealabil au fost executate lucrări constând în realizarea fundației din blocaj de piatră brută, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului, refacerea timpanelor și realizarea de șanțuri în vederea asigurării scurgerii apelor.

Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Se asterne stratul de suport pe DJ 103Z lacul Micesti-Tureni., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, pe sectorul deja asfaltat vor fi executate lucrări de remediere constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor și refacerea timpanelor. Lucrările se vor finaliza cu realizarea de marcaje rutiere specifice.,,

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu