Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine.

Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri

Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine.

Consiliul Judetean Cluj avertizeaza pe pagina https://www.facebook.com/cjcluj ca au inceput sanctiunile pentru cei ce nu respecta legislatia pe lacurile Tarnita si Fantanele :

𝗦𝗮𝗻𝗰𝘁𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗮𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗮𝗻 𝗶𝗻 𝘂𝗿𝗺𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗮𝗹𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗲𝗳𝗲𝗰𝘁𝘂𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲 𝗹𝗮𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗧𝗮𝗿𝗻𝗶𝘁𝗮 𝘀𝗶 𝗙𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲

În perioada 31 iulie – 1 august, echipe de specialiști aparținând Consiliului Județean Cluj, împreună cu reprezentați ai Poliției, Jandarmeriei și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, au efectuat o serie de controale tematice pe lacurile Tarnița și Fântânele în vederea depistării Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri ambarcațiunilor care folosesc motoare termice.

Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri Concret, în weekendul recent încheiat, echipele de control au depistat nu mai puțin de Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiriSe aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri bărci și pontoane cu motor care utilizau carburanți fosili.

Pentru două dintre acestea au fost întocmite, pe loc, procese verbale de contravenție. Pentru restul, în vederea sancționării corespunzătoare, Consiliul Județean a solicitat Autorității Navale Române – Oficiul de Căpitănie Dej informații referitoare la proprietarii respectivelor ambarcațiuni.

În ceea ce privește cuantumul amenzilor, conform noilor regulamente de navigație recent validate de Ministerul Transporturilor, accesul cu mijloace care utilizează combustibili fosili este sancționat cu sume cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice. Pentru persoane juridice amenzile variază între 25.000 și 50.000 de lei.

În vederea eficientizării măsurilor de monitorizare și control pe cele două lacuri montane, Consiliul Județean va achiziționa în perioada imediat următoare două noi Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri ambarcațiuni, mai multe Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiri camere de filmat în zonele de acces, precum și o Se aplica legea, Se aplica legea pe lacurile Tarnita si Fantanele-autoritatile iau atitudine., Stiri Turda - MinaDeStiriautoutilitară.

De asemenea, va fi utilizată și o dronă profesională, aflată deja în dotarea instituției.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

,,𝘖𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘤𝘶 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘪𝘯 𝘷𝘪𝘨𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘯𝘰𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘳𝘦𝘨𝘶𝘭𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦, 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘪𝘭𝘪𝘶𝘭 𝘑𝘶𝘥𝘦𝘵𝘦𝘢𝘯 𝘢 𝘥𝘦𝘮𝘢𝘳𝘢𝘵 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘵𝘳𝘶𝘭𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘰𝘭 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘥𝘳𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳 𝘻𝘰𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘨𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘮𝘰𝘯𝘵𝘢𝘯𝘦, 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘴 𝘷𝘪𝘻𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘵𝘶𝘳𝘪𝘴𝘵𝘪. 𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘤𝘢 𝘵𝘪𝘮𝘱𝘶𝘭 𝘭𝘰𝘳 𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳 𝘱𝘦𝘵𝘳𝘦𝘤𝘶𝘵 𝘱𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘭𝘢𝘤𝘶𝘳𝘪 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘦 𝘶𝘯𝘶𝘭 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘥𝘢𝘳 𝘴𝘪 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘦𝘫𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘪𝘱𝘢𝘭𝘦𝘪 𝘴𝘶𝘳𝘴𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘢 𝘊𝘭𝘶𝘫𝘶𝘭𝘶𝘪, 𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘳 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘵𝘰𝘵𝘪 𝘤𝘦𝘪 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘭𝘰𝘴𝘦𝘴𝘤 𝘴𝘶𝘱𝘳𝘢𝘧𝘢𝘵𝘢 𝘢𝘱𝘦𝘪 𝘴𝘢 𝘰 𝘧𝘢𝘤𝘢 𝘯𝘰𝘯-𝘪𝘯𝘷𝘢𝘻𝘪𝘷 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶”.

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *