Rata de vaccinare a profesorilor anulata-scolile vor incepe fizic de luni acolo unde incidenta este sub 3.

Rata de vaccinare a profesorilor a fost anulata iar scolile vor incepe fizic de luni , acolo unde incidenta este sub 3.

Revezi : https://minadestiri.ro/autoritatile-arunca-responsabilitatea-pe-umerii-cadrelor-didactice/

Incepând de luni, de rata de vaccinare a personalului școlii nu va mai fi un criteriu determinant și, atâta timp cât în localitate incidența este sub 3 la mie, copiii vor putea merge fizic la ore.

Conform Ordinului comun dintre Ministerul Sănătății și Ministerul Educației s-a hotarat :

Se abilitează Ministerul Educației și Ministerul Sănătății în vederea modificării Ordinului comun nr. 5.338/2.015/2021 pentru aprobarea modificării de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, în sensul permiterii participării zilnice, cu prezență fizică la cursuri, a tuturor antrepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor din unitățile de învățământ din localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică de 3/1.000 de locuitori, indiferent de rata de vaccinare a personalului, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Pw aceiasi tema : https://stiriturda.net/controversa-pe-tema-vaccinarii-elevilor-si-cadrelor-didactice-continua/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu