Scena politică fără PMP

Scena politică fără PMP

VEZI ȘI: PMP Turda între gafe și populism constant

Anul care vine aduce câteva schimbări majore. Dispar din peisaj câteva partide de balama gen PMP.

Nu este un lucru tocmai rău. Fiind partide care înafara locomotivei de la centru sunt pline de amatori care gafează ori de câte ori au ocazia.

De nici o lună, in pragul alegerilor din 6 decembrie la Turda membrii filialei împreună cu candidatul acestora pentru Parlament se întreceau în gafe.

După alegeri cu moralul la pământ, PMP-isti turdeni nu prea mai au chef nici de ședințe, aceștia fugind de la ultima ședință care a fost chiar cu 2 zile înaintea Crăciunului.

Surse din interiorul partidului spun că mulți membri turdeni se gândesc să părăsească PMP, Fiind dezamăgiți de conducerea dezastruoasă.

Aceleași surse afirma faptul că membrii sunt dezamăgiți că nimeni nu și-a asumat dezastrul produs la nivel local la ultimele 2 scrutine.

Scena politică fără PMP

Într-o încercare oarecum disperată, aleșii PMP au ales să se alieze cu ciudata alianță PSD+USR. Însă nici acolo parcă nu își găsesc locul.

Probabil că urmând modelul PPDD vor avea aproximativ aceași soartă. Sunt slabe șanse să îi mai vedem peste 4 ani pe scena politică. Doar probabil la alte formațiuni precum AUR, PPUSL sau PSD+USR.

După ce au pierdut tot, PMP își pierde și simțul umorului

Distribuie pe:

Lasă un comentariu