Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa iar spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii.

Consiliul Judetean Cluj anunta ca de Rusalii , spitalele judetene vor asigura serviciile de urgenta pentru cetateni.

Reciteste si : minadestiri.ro/in-perioada-sarbatorilor-pascale-spitalele-clujene-vor-asigura-permanenta

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiriSarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐚𝐧𝐝 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐯𝐚𝐜𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐑𝐮𝐬𝐚𝐥𝐢𝐢

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean, vor asigura permanența pe întreaga durată a minivacanței prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri În scopul menținerii continuității activității și a actului medical, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa, în intervalul 11 – 13 iunie a.c., secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, părinților li se reamintește posibilitatea de a apela, în regim non-stop, serviciul gratuit de telemedicină ALOPEDI 0364 – 917.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, chirurgie toracică și pneumologie.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri Totodată, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23) vor funcționa, în perioada 11 – 13 iunie 2022, liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și terapie intensivă.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) va asigura permanența prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor cardiologie, neurologie, ortopedie, chirurgie plastică și terapie intensivă.

Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Sarbatoarea de Rusalii bate la usa-spitalele apartinand CJ Cluj asigura permanenta in minivacanta de Rusalii., Stiri Turda - MinaDeStiri Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu