Sala Polivalenta prinde contur.Unde-s contestatarii primarului?

Sala Polivalenta prinde contur.

Citeste si aici : https://minadestiri.ro/sala-polivalenta-de-la-turda-un-proiect-incredibil/

Un proiect pentru care edilul Matei Cristian s-a zbatut sa primeasca finantare prinde contur.

Sala Polivalenta prinde contur.Unde-s contestatarii primarului?, Sala Polivalenta prinde contur.Unde-s contestatarii primarului?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Merele acre , care au dormit 4 ani in Consiliul Local ,plangeau la poarta Stadionului Municipal in campania electorala , aruncand cu noroi in primarul Turzii afirmand ca mimeaza startul proiectului.

Ar fi ideal ca ,,oamenii noi ,, din politica sa ia cate un mar putred in mana si sa treaca pe la Stadionul Municipal si sa vada ca se munceste in ritm alert.

Sala Polivalenta prinde contur.Unde-s contestatarii primarului?, Sala Polivalenta prinde contur.Unde-s contestatarii primarului?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Pozele postate sunt edificatoare si cred ca ,in verticalitatea lor de molusca , vor cere scuze pentru afirmatiile facute.

Doar ei sunt in beneficiul cetateanului in Consiliul Local si acestia au asteptari de la ei.

Sigur , asta daca nu sunt prea ocupati sa se lupte cu cetatenii care vand placinte sau sunt falimentari si carora le plang de mila.

Sala Polivalenta prinde contur.

E posibil insa ca Ionatanele turdene sa fi facut demersurile reluarii lucrarilor ca doar ei au rezolvat gratuitatea transportului pentru elevi , au rezolvat situatia de la Sticla Ariesul Turda sau au micsorat impozitele !!!

Borhotul ce nu mai are partid si partidul care isi renega ,,presedintele,, netraseist si-au gasit in sfarsit locul : sub papucul partidului rosu pe care il blamau ca sa dea bine in fata alegatorilor lor .

Citeste si : https://www.mediafax.ro/politic/pmp-nu-intra-in-parlament-basescu-a-esuat-dar-il-invoca-pe-iohannis-sa-reflecteze-cat-de-oportun-a-fost-sa-forteze-nota-19771392

Distribuie pe:

Lasă un comentariu