Sala polivalenta creste vazand cu ochii-Matei Cristian promite evenimente deosebite odata cu finalizarea lucrarilor.

Sala polivalenta creste vazand cu ochii-Matei Cristian promite evenimente deosebite odata cu finalizarea lucrarilor.

Progresul lucrarilor la Sala Polivalenta este evidentiat pe pagina lui Cristian Matei facebook.com/MateiCristianOctavian:

Rapid și sigur, viitoarea Sală Polivalentă prinde contur.

Ritmul accelerat în care se lucrează pe acest șantier ne aduce tot mai aproape de momentul în care ne vom putea mândri cu Turda Arena.

Sala de sport construită va avea o capacitate de 3.320 de locuri, unde vor fi asigurate toate condițiile necesare pentru desfășurarea competițiilor sportive la nivel internațional, dar și de organizare de concerte sau evenimente socio culturale.

Valoarea proiectului se ridică la aproape 18 milioane de euro și este realizată de Compania Națională de Investiții (CNI).

Să țineți minte următoarea adresă Sala polivalenta creste vazand cu ochii, Sala polivalenta creste vazand cu ochii-Matei Cristian promite evenimente deosebite odata cu finalizarea lucrarilor., Stiri Turda - MinaDeStiri strada Stadionului nr. 14, pentru că atunci când aceste lucrări vor fi finalizate voi face tot posibilul să avem cele mai frumoase, atractive și de neuitat evenimente.

Citeste aici : https://minadestiri.ro/lucrarile-la-sala-polivalenta-sunt-in-toi/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu