OMICRON intre adevar si fictiune-RoVaccinare aduce unele lamuriri.

RoVaccinare aduce unele lamuriri vis a vis de varianta OMICRON anoului coronavirus.

Vezi si aici : https://minadestiri.ro/varianta-omicron-poate-genera-3-scenarii-in-romania/

Indemnand populatia sa se informeze doar din surse oficiale https://vaccinare-covid.gov.ro/ incearca sa delimiteze adevarul de fictiune in cazul OMICRON :

RoVaccinare aduce unele lamuriri despre OMICRON., OMICRON intre adevar si fictiune-RoVaccinare aduce unele lamuriri., Stiri Turda - MinaDeStiri Omicron: adevăr și ficțiune!

RoVaccinare aduce unele lamuriri despre OMICRON., OMICRON intre adevar si fictiune-RoVaccinare aduce unele lamuriri., Stiri Turda - MinaDeStiri Adevăr:

În România avem deja două cazuri de infectare cu noua tulpină a SARS CoV-2. Este vorba despre doi pasageri ai cursei din Africa de Sud care a aterizat la București în data de 30 noiembrie 2021. Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice.

Vaccinurile actuale s-au dovedit eficiente împotriva tuturor variantelor virale ce au circulat până acum, în special împotriva evoluției severe a COVID-19, a spitalizării și a deceselor. Este puțin probabil ca situația să fie total diferită în cazul variantei Omicron și să revenim la perioada pandemiei în care vaccinurile nu erau disponibile.

De asemenea, în momentul de față în Europa și în majoritatea lumii varianta dominantă este Delta, față de care știm deja că vaccinurile actuale protejează.

Vom avea mult mai multe date în perioada următoare.

Speculațiile nu fac bine.

Ce putem face? Să respectăm măsurile de protecție și să ne vaccinăm în număr cât mai mare.

RoVaccinare aduce unele lamuriri despre OMICRON., OMICRON intre adevar si fictiune-RoVaccinare aduce unele lamuriri., Stiri Turda - MinaDeStiri Ficțiune:

Este pură ficțiune comedia SF “Omicron”, din anul 1963, în care un extraterestru preia corpul unui om pentru a afla mai multe despre specia umană.

Tot pură ficțiune este și posterul „Varianta Omicron”, fiind modificat recent și conține elemente din filmul SF „Phase IV”, care a apărut în 1974.

Din aceeași categorie de ficțiune sunt și informațiile cu privire la ineficacitatea vaccinurilor împotriva tulpinii „Omicron”.

Mai multe date vor fi prezentate în perioada următoare.

RoVaccinare aduce unele lamuriri despre OMICRON., OMICRON intre adevar si fictiune-RoVaccinare aduce unele lamuriri., Stiri Turda - MinaDeStiri Fiecare se poate implica. Raportați informațiile false.

Cele mai virale pot fi semnalate la agenția care se ocupă de fact-checking în România: https://verificat.afp.com/contact sau prin e-mail: verificat@afp.com.

PS: Știința se bazează pe date și nu pe presupuneri nefondate.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu