Romania repeta istoria nefasta a relaxarilor pandemice-Europa inaspreste restrictiile in contextul recrudescentei cifrelor sanitare.

Romania repeta istoria nefasta a relaxarilor pandemice in timp ce Europa inaspreste restrictiile in contextul recrudescentei cifrelor sanitare.

Autoritatile romane sfideaza semnalele de alarma veite din vestul Europei unde pandemia accelereaza din nou.

Statele europene incearca sa impuna restrictii severe pentru a opri sau pentru a diminua impactul valului 5 care a inceput sa puna presiune pe sistemul lor sanitar.

Vezi asta : https://minadestiri.ro/raed-arafat-evita-sa-spuna-direct/

Romania insa pare sa ignore experienta relaxarilor din toamna si iarna anului 2020 cat si cele din iarna si vara anului 2021 si procedeaza la o noua serie de diluare a masurilor restrictive.

Mult mai atenti la criza politica si impartirea functiilor in noul Guvern , parlamentarii cred ca pandemia se va rezolva prin singura metoda care o promoveaza : administrarea serurilor anti COVID 19.

Poate ai ratat : https://stiriturda.net/premierul-omite-sa-spuna-ca-vaccinul-este-platit-din-banii-populatiei/?swcfpc=1

Chiar daca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda , pe langa imunizarea cu serurile existente , testarea , tratarea si carantinarea celor pozitivi precum si iansprirea restrictiilor, Romania continua ridicarea mai multor restrictii incepand cu 1 decembrie 2021.

Epidemiologii atrag atentia ca acest fapt va duce la un val 5 dupa Sarbatorile de Iarna care e posibil sa fie la fel de grav ca valul 4 si sistemul sanitar , si asa subred , va fi supus din nou presiunii.

Sursa foto : 220.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu