Romania continua procesul relaxarilor sanitare-va strica varianta indiana a virusului concediile de vara?

Romania continua procesul relaxarilor sanitare, Romania continua procesul relaxarilor sanitare-va strica varianta indiana a virusului concediile de vara?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Romania continua procesul relaxarilor sanitare-va strica varianta indiana a virusului concediile de vara?

Tulpina indiana a noului coronavirus a devenit dominanta atat in Marea Britanie cat si pe continentul european iar din acest motiv unele state precum Portugalia au revenit asupra relaxarilor impunand noi restrictii.

Vezi aici ; https://minadestiri.ro/prefectul-mircea-abrudan/

Expertii considera ca desi este mai contagioasa ,varianta delta a noului coronavirus poate fi tinuta sub control prin vaccinare.

Tulpina indiana reprezintă acum 99% din noile infectări din Marea Britanie, care a ajuns să bifeze în jur de 10.000 de cazuri pe zi chiar daca 60% dintre adulți sunt vaccinați cu ambele doze, iar 80%, cu cel puțin o doză.


In Romania s-au raportat ieri 35 de infectari cu tulpina Delta iar daca numarul infectarilor similare va creste se pune intrebarea daca nu cumva vacantele programate nu vor fi compromise.

In acest context autoritatile indeamna populatia sa se vaccineze afirmand ca administrarea serului anti COVID este cea mai sigura cale de a reveni la normalitatea dinaintea pandemiei.

Citeste asta : https://stiriturda.net/noul-coronavirus-continua-sa-sufere-mutatii/?swcfpc=1

Sursa foto : http://digi24.ro

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *