Un lituanian in lotul sepcilor rosii-Rolandas Baravykas a semnat cu clubul clujean.

Un lituanian in lotul sepcilor rosii-Rolandas Baravykas a semnat cu clubul clujean.

Rolandas Baravykas a semnat cu clubul Universitatea Cluj.

Jucatorul are 26 de ani , are 28 de jocuri in tricoul Lituaniei putand sa joace atat fundas sttanga cat si fundas dreapta.

Confirmat in continuare ca antrenor al sepcilor rosii , Erik Lincar doreste sa faca o figura frumoasa in Liga 1 unde i -sa trasat

Vezi si : minadestiri.ro/erik-lincar-ramane-antrenor-al-sepcilor-rosii-in-timp-ce-managerul-general-andrei-cordos-a-ajuns-la-capatul-contractului

Conform fcucluj.ro , Rolandas și-a petrecut perioada junioratul la echipa FC Siauliai, formație din orașul natal. A făcut pasul la nivel de profesioniști în 2013, când a ajuns la Atlantas, echipă din prima ligă a Lituaniei. A fost aproape de a câștiga titlul de campion în acel an, clasându-se la doar două puncte de Zalgiris la final de campionat. La începutul sezonului 2015/2016, noul jucător al Universității a debutat și în competițiile europene, jucând în preliminariile Europa League. A jucat timp de patru sezoane pentru Atlantas, timp în care a strâns 89 de meciuri.

În ianuarie 2016, fundașul se alătura campioanei en-titre Zalgiris Vilnius. Aici a petrecut trei ani, perioadă în care a bifat 82 de meciuri, a înscris patru goluri și a oferit șase pase decisive. De asemenea, alături de Zalgiris Vilnius a reușit să câștige primul trofeu din carieră, Supercupa Lituaniei din 2017. În ianuarie 2020, Rolandas schimba țara și era transferat de Nea Salamis din Cipru, unde a evoluat timp de un an. A ajuns apoi la FK Kukësi din Albania, iar după jumătate de an a semnat cu UTA Arad. La UTA, Rolandas Baravykas a fost utilizat în 21 de meciuri de Liga 1, bifând un assist.

Foto : facebook.com/rolandas.barawykas

Distribuie pe:

Lasă un comentariu