Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine pentru ca se reabiliteaza integral strada Baii.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriReabilităm integral strada Băii!

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriCredem în lucrări executate profesionist, care conferă siguranță și confort.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, începând de luni, 17 iulie 2023, strada Băii va fi supusă unor ample lucrări de modernizare.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru fluidizarea traficului rutier, accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 6.5t va fi interzis de pe strada George Coșbuc, pe strada Gheorghe Doja.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, traficul rutier va fi deviat, motiv pentru care vă rugăm să respectați semnele de circulație. Traseul propus pentru redirecționare este: str. Speranței, str. Mihail Sadoveanu, cu ieșire în str. Laminoriștilor în dreptul stației de carburanți Lukoil.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriReabilitarea zonei este extrem de importantă pentru configurația rutieră și edilitară din centrul Municipiului Câmpia Turzii.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn funcție de evoluția acestor lucrări vom reveni cu informări privind redeschiderea circulației.

Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Restrictii de circulatie la Campia Turzii de maine-se reabiliteaza integral strada Baii., Stiri Turda - MinaDeStiriVă mulțumim pentru înțelegere!

Foto : facebook.com/primaria.campiaturzii

Distribuie pe:

Lasă un comentariu