Restrictii de circulatie in Timisoara-este vizat tronsonul cuprins intre strada Dr.Alexandru Martha si bulevardul Take Ionescu de pe strada Nicu Filipescu.

Restrictii de circulatie in Timisoara.

Restrictii de circulatie in Timisoara, Restrictii de circulatie in Timisoara-este vizat  tronsonul cuprins intre strada Dr.Alexandru Martha si bulevardul Take Ionescu de pe strada Nicu Filipescu., Stiri Turda - MinaDeStiriContinuăm munca începută cu reabilitarea rețelei de alimentare cu apă și canalizare pe Timișoara Nord LOT 2, ca parte din proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș.

Restrictii de circulatie in Timisoara, Restrictii de circulatie in Timisoara-este vizat  tronsonul cuprins intre strada Dr.Alexandru Martha si bulevardul Take Ionescu de pe strada Nicu Filipescu., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, investim în lucrări de infrastructură de mediu, în realizarea unui sistem de valorificare a nămolului de la Stația de epurare și în lucrări de modernizare ale Stației de Tratare a Apei Bega.

Restrictii de circulatie in Timisoara, Restrictii de circulatie in Timisoara-este vizat  tronsonul cuprins intre strada Dr.Alexandru Martha si bulevardul Take Ionescu de pe strada Nicu Filipescu., Stiri Turda - MinaDeStiriRestrictii de circulatie in Timisoara, Restrictii de circulatie in Timisoara-este vizat  tronsonul cuprins intre strada Dr.Alexandru Martha si bulevardul Take Ionescu de pe strada Nicu Filipescu., Stiri Turda - MinaDeStiriPentru ca proiectul să poată ajunge la final, acum fiind în stadiu de realizare de 87%, 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐩𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐍𝐢𝐜𝐮 𝐅𝐢𝐥𝐢𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 în perioada 𝟎𝟕.𝟎𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟐𝟗.𝟎𝟐. 𝟐𝟎𝟐𝟒, pe 𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐩𝐫𝐢𝐧𝐬 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐃𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐡𝐚 – 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐯𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐓𝐚𝐤𝐞 𝐈𝐨𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮.

Foto : facebook.com/primariatm

Distribuie pe:

Lasă un comentariu