Cluj Napoca-inca o personalitate in vizita la primarie.Reprezentanta UNICEF Romania fata in fata cu Emil Boc.

Reprezentanta UNICEF Romania fata in fata cu Emil Boc.

Cluj-Napoca: Vizita reprezentantei UNICEF România la Primăria Cluj-Napoca

Am primit vizita doamnei Anna Riatti, reprezentat UNICEF România, la Primăria Cluj-Napoca. Am discutat despre rolul autorităților locale în promovarea demersurilor de integrare socială a copiilor vulnerabili și modul prin care UNICEF și primăria – prin Direcția de Asistență Socială și Medicală (D.A.S.M.) – ar putea colabora în continuare în beneficiul acestor copii.

I-am prezentat doamnei Anna Riatti programele și politicile publice susținute la Cluj-Napoca pentru a veni în sprijinul copiilor din familii aflate în situații de viață dificile, prin D.A.S.M: programul „O masă caldă” oferit la Școala Gimnazială „Traian Dârjan”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și la Grădinița cu program prelungit „Mămăruța” – structura II, rechizite școlare oferite gratuit, burse școlare, transport gratuit pentru copiii cu handicap locomotor, pentru copiii din Pata Rât ș.a. De asemenea, sub umbrela DASM Cluj-Napoca funcționează mai multe centre care oferă servicii socio-medicale copiilor din familii marginalizate social sau în risc de marginalizare, precum centrul de zi „Țara Minunilor”.

Totodată, cu această ocazie, doamna Anna Riatti a oferit municipiului nostru sprijinul UNICEF pentru organizarea conferinței Eurocities, eveniment internațional de prestigiu ce va avea loc la Cluj-Napoca anul acesta.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu