Reguli propuse de Pastele Ortodox-Guvernul relaxeaza restrictiile in noaptea de Inviere.

Reguli propuse de Pastele Ortodox, Reguli propuse de Pastele Ortodox-Guvernul relaxeaza restrictiile in noaptea de Inviere., Stiri Turda - MinaDeStiri

Reguli propuse de Pastele Ortodox-Guvernul relaxeaza restrictiile in noaptea de Inviere.

Vezi si aici : minadestiri.ro/vacanta-prelungita-de-paste/

Premierul Florin Citu a anuntat ca are in vedere relaxarea masurilor in noaptea de Inviere pentru credinciosii ortodocsi.

Daca CNSU este de acord atunci in noaptea de sambata a Invierii se ridica restrictiile de circulatie in toate zonele tarii .

Credinciosii ortodocsi vor putea circula liber pana la orele 05.00 iar in Vinerea Mare magazinele vor fi deschise pana la orele 20.00.

Totusi , operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5,00-20,00. În intervalul orar 20,00-5,00, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.

In comunicat se arata ca unitatile de cazare de pe litoral vor putea primi clienti in limita a maxim 70% din capacitate.

Citeste aicci : stiriturda.net/florin-citu-a-solicitat-sprijinul-bisericii/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *