Rata de infectare continua sa creasca la Cluj-se preconizeaza noi restrictii?

Rata de infectare continua sa creasca la Cluj, Rata de infectare continua sa creasca la Cluj-se preconizeaza noi restrictii?, Stiri Turda - MinaDeStiri

Rata de infectare continua sa creasca la Cluj-se preconizeaza noi restrictii?

Municipiul Cluj Napoca se indreapta rapid spre 7,5 la 1000 de locuitori.

Conform noilor protocoale sanitare ar insemna ca municipiul poate fi supus unor restrictii mai dure cum ar fi inchiderea si in timpul saptamanii a magazinelor la orele 18.00 si interdictia circulatiei dupa orele 20.00.

Vezi aici : minadestiri.ro/primarul-clujului-emil-boc-ironizeaza-subtil-scepticii-covid-nu-pot-fi-bagati-la-inchisoare-chiar-daca-cred-in-vrajitoare/

Trendul infectarii este ascendent si in alte localitati.

Rata de incidență în municipiul Cluj-Napoca a ajuns la 7,26 de infectări la mia de locuitori. Astfel, s-a realizat o creștere rapidă a ratei de infectare, față de ziua precedentă. 

În același timp, municipiul Dej a înregistrat o rată de 6,59, iar Gherla se află sub limita restricțiilor, cu rata de infectare de 3,39 la mine. Atât Turda, cât și Câmpia Turzii se mențin la rata de 5,79, respectiv 5,71.

Comuna Apahida riscă și ea impunerea unor noi restricții de circulație, cu o rata de infectare de 7,35 la mia de locuitori, iar comuna Baciu se menține la 6,01. 

În Florești, rata de infectare a scăzut, fiind 6,61 la mia de locuitori, ceea ce ține floreștenii departe de noi restricții, cel puțin pentru un moment.

Poate te intereseaza : stiriturda.net/emil-boc-rata-incidentei-covid-se-calculeaza-gresit/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *