Rareș Bogdan îl atacă dur pe Orban iar PNL clocoteste.

Aseara s-a derulat un episod interesant in sanul conducerii PNL in care Rares Bogdan il ataca dur pe Orban iar PNL clocoteste.

Asumandu-si multe riscuri ,prim-vicepresedintele PNL declara ieri ca momentan exista doua tabere distincte in PNL iar reformistii ,dintre care face parte si el , vor sa aleaga un presedinte pentru partid.

Citeste si aici https://minadestiri.ro/surpriza-la-parlamentare/

Rareș Bogdan îl atacă dur pe Orban.

Acesta a rabufnit spunand:

Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării.
Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat.
Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate.Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului.Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare, nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem demisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la pierderea alegerilor.

Se pare ca nemultumirile au aparut in timpul negocierilor cu USR /PLUS si UDMR ,liberalii devenind nemultumiti de faptul ca , ministere considerate cheie, au fost cedate usor de catre Ludovic Orban.

Vezi si https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu