Raed Arafat ii ameninta pe cei ce au certificate verzi false si pun in pericol pe altii.Omite oare cu buna stiinta ca si cei vaccinati raspandesc virusul?

Raed Arafat ii ameninta pe cei ce au certificate verzi false si pun in pericol pe altii insa omite oare cu buna stiinta ca si cei vaccinati raspandesc virusul?

Este condamnabil orice fals in acte ,spune seful DSU ,amintind de un caz la un centru bucurestean :

Nu cunosc detaliile de la centrul respectiv. Eu mă bucur foarte mult că există astfel de acțiuni din partea poliției și a procuraturii și sunt convins că nu doar cei care au eliberat certificatul, dar și cei care l-au obținut vor fi responsabilizați pe această temă.

Înseamnă că persoana care a obținut un astfel de certificat, nevaccinată, merge în cunoștință de cauză și pune în pericol alte persoane din jurul ei.

Plus că poate ajunge în ATI – să zicem că își asumă acest risc – dar problema este în ce risc pune celelalte persoane din jurul ei.Așteptăm să vedem concluziile anchetei și care vor fi rezultatele.

Poate că nu este singura, poate că mai sunt și altele care se fac de către poliție și procuratură, vom afla despre ele.

Arafat mai precizeaza :

Îi va fi mult mai importantă libertatea decât să se trezească în instanță și după care chiar la închisoare.

Este o infracțiune foarte serioasă și cine vrea să o comită, fie achiziționează astfel de certificate, fie le emite, amândoi în măsura egală sunt responsabili.

In conditiile in care atat vaccinatii cat si nevaccinatii pot purta virusul insa cei vaccinati sunt protejati , este o ciudatenie sa spui ca cei nevaccinati sunt periculosi pentru cei vaccinati.

Este o problema care ar trebui sa fie explicata pe larg de catre autoritati pentru a avea o campanie de vaccinare benefica.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu