Austria va impune vaccinarea obligatorie-Raed Arafat evita sa spuna direct daca si in Romania se va proceda la fel.

Austria va impune vaccinarea obligatorie incepand cu data de 1 februarie 2022 in contextul cresterii dramatice a numarului de infectari din ultima saptamana.

De altfel acelasi stat a anuntat ca incepand de luni , 22 noiembrie 2021 , tara va intra in lockdown pentru o perioada cuprinsa intre 10 si 20 de zile iar masurile se vor aplica atat vaccinatilor cat si nevaccinatilor.

Vezi aici : https://minadestiri.ro/prima-tara-din-europa-care-impune-lockdown/

Raed Arafat evita sa spuna direct daca si in Romania se va proceda la fel insa nu neaga posibilitatea :

Nu se discută în acest moment despre vaccinarea obligatorie sau despre un lockdown pentru nevaccinaţi în România.Austria şi alte ţări discută de obligativitatea vaccinării, sunt şi unele măsuri mai dure acolo unde acum este o creştere a valului şi a cazurilor noi. Noi am văzut că a ajuns să scadă numărul cazurilor şi sigur că şi datorită măsurilor şi poate că şi populaţia devenit mai atentă. Totuşi trebuie să recunoaştem că s-au mai vaccinat, chiar dacă nu este numărul pe care noi ni l-am dorit. Totuşi s-au vaccinat peste un milion de oameni în perioada care a trecut.

În acest moment nu este pusă pe masă o discuţie fie referitoare la vaccinarea obligatorie, fie la un lockdown pentru nevaccinaţi.

In continuare autoritatile considera ca vaccinarea este prima solutie.

Poate te intereseaza : https://stiriturda.net/mortalitatea-covid-este-de-60-de-ori-mai-mare/?swcfpc=

Distribuie pe:

Lasă un comentariu